Help From Fadzli|Blog


Wednesday, February 29, 2012

Tak Mampu Nak Berkate Ape

Dugaan...
Aku ni kadang2 tak taw ape yang aku buat..
Kadng2 x taw ape salah aku
So...
Aku nak org tegur salah aku...
Bukan diam diri..
aku kene tegur baru aku nmpak salah aku...

Sedih pun ade..
Tapi itu la takdir yang aku kene banyak besabar..
Ape pun aku kene gak kuat kan semangt...
Janji aku aku berade di Jalan yg benar...

Hidup sensorg mcm ni buat aku tertekan..
Tapi kene ade gak peneman bile aku lonely..

Mungkin mereke tak tahu ape nasib aku...
Aku sorg je yg rase ape nasib aku ni...
Nak nagis pun dah tak mampu...
Buang air mate aku jer kalau nangis.. Org sekeliling tak amik kisah pun...

Kawan2 yang ade kat sekeliling aku jer boleh buat aku happy..
Tapi sape yang boleh???

Cume ade sorg je kawan aku yg sudi dgr masalah aku...
walaupun aku krg msj dgn die...
kurang jumpe dgn die..
tapi bile aku dpt cite masalah aku kat die..
aku rase kurg masalah aku...


1 Comments Here:

☃♥Fatisya Pinky♥☃ said...

SABAR JELAH ERK..SETIAP MANUSIA ADA DUGAANNYA..^__^HOPE APPY ALWAYS

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)