Help From Fadzli|Blog


Thursday, February 10, 2011

Jom Main Game Dengan Aku

Jom menghilangkan tension dengan aku.. ahhahha

Anak Desa Zone

Agak penat tol aku bulan ni.. sebab ape yer?? ni yg dok memeikir... hahaha..
Bangun je dari tido penyakit "M" aku dah muncul....

Oleh sebab nak hilangkan bosan aku pun men r game kat ats tu.. leh gak bg mate aku ngantuk..
Tapi... sampai sekrg aku tak dpt kire lagi... so aku perlukan bantuan untuk aku kire.. ahahhahaha

Sape dapat kire aku bg coklat coki-coki satu.. amacam.. huuhuhuh



provided by fadzli

4 Comments Here:

SyedGraphiX said...

ade 35 ! ;)

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

mcm ne ko taw 35 ha>>>???

Budak Chomot said...

kenapa titik hitam tu lari2 ?
peninggggg =,=
huhu

RIAN said...

aaA~~ lagi tensen tgk bende tu. berpusing bijik mata. hakhak,

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)