Help From Fadzli|Blog


Tuesday, February 1, 2011

Conveter All File to All Format (Factory Format)

Lame gak tak update ni.. dah 4 hari tak mengupdate.. maklum r.. keje agak bnyak... terpakse kene kurangkan blogging.. tp Blogwalking still teruskan.. huhuhu


Hari ni nak share dengan korang pasal satu software ni.. mungkin ade yang tak taw.. sape yg taw bagus r.. sape yang tak tao jom sy perkenalkan kat anda...............



Software tu name nyer "Format Factory"...
Dengan softrware tu korang boleh convert segale jenis format kpd segle jenis format.. senang sikit korang nak gunekan kat komputer / handphone korang...

Ni interface sotware tu...



Ok... Nampak tak.. kalau tak nampak teman tak tau la nak ckp aper...
Korang minat tak??? meh donlod... Kalau dah donlod tgglkan la komen yer... huhuuh

Kalau korang rase sofware best.. jangan lupe bgtaw kawan2... kalau tak best bgtaw sy.. huhuh
Best??? jom Download lak.. klik bawah tu lak yer...

provided by fadzli

2 Comments Here:

z said...

wow! nice nice..tq =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)