Help From Fadzli|Blog


Saturday, February 12, 2011

Sedap Tak Terkate Makan Kek TIRAMISSU


Hari ni bangun awl giler sebab nak pegi interview... so aku siap la smart2 nak bg tarikan utk diorg ni... hahaha

Aku orang pertame yang di interview.. harap2 aku dapat r keje tu.. tapi jgn r dapat yang jauh.. huhu..

Bile dah hbs interview... aku rase teringin nak makan kek TIRAMISSU.. so ape lagi.. aku pun pegi r kedai kek cari TIRAMISSU..

Akhirnyer.. YESSS!!!!! tiramissu ade lagi.. aku pun ape lg amik r kek tu... nampak mcm sedap...

Nampak sedapkan....???? huhuuh Ni la die TIRAMISSU KEK yang aku dah telan tadi.. ahhaa

aku pun makan la dengan penuh nikmat..hahaha

Lagi satu ni bukan tiramissu.. tapi sedap... aku lupe name die... ni pun aku balun juger.. hahaha...

Lepas makan dah kenyang.. so ape lagi kene r buat aksi kenyang kat sni... hahhahahah

Giler.. sedap tak ingat orang sekeliling dah.. hahaha

makan kat taman jepun jer.. huhu... sambil tengok orang dok posing2... dan aku pun jeles.. so aku pun posing lagi...

provided by fadzli

6 Comments Here:

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

lia suke kek secret recepi
choclate indulgent..sangat sedap..!
ada sape2 nak belaja lia tak..hehehe

*tlg lah jgn letak word verification kat comment..=)

♥ LULU ♥ said...

tiramisu mmg sedap!hehe

SyedGraphiX said...

wahhh! sdap sdapp... tiramisuu! brape beli bro? hehehe

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

@CERITA ::: S.R mahey benor.. tapi teringin nak mkn... huhuhu

@LULU::: memang sedap r lulu... rase mcm nak beli lg jer...

@SYED:: aku beli 3 hengget per slice jer.. kat Secret Resepi ade ke yer?? huhuuh

yna fazlyna said...

best nye kek..lame dah tak mkan kek...

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

same la kite... tu yg beli tu.. nak tggu birthday sape2 lg.. mesti lambt nyer..hahahah

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)