Help From Fadzli|Blog


Tuesday, June 15, 2010

Koleksi Sepupu Sepapat Ku

Hari ni topik... wahai sepupu sepapat aku..... bila dah time mcm ni xde idea nak update blog.. tp nak gak update..
so topik diari aku hri ni sepupu2 ku...
huhu



Ok.. muke sepupu aku plg bnyk sekali si nadia... die plg famous dlm topik sepupuku hari ni....
di mana je gambar mesti ade die.. hahaha.. gambar ni time lepak dgn sepupu2 ku kat jj.. maklum la... bile bosan pe lg.. out for date la plk.. ape pun nice juge gmbr ni.. spe la wat ea..hahha
huuhuh

Alamak gamabr ni x sempt nak senyum la.. bru perasan.. spe la yg amik gmbr ni.. x profesional lg ni.. ahhaha.. (mesti capix yg amik)...

ahhaha

nurul jd model produk kraftangan mak usu...
sape2 yg nak menempah boleh berhubung dgn sy yer.
hahahaha

tak tahan tgk gmbr ni.. sekali imbas mcm tgk pasangan lak... tp pembetulan..
sape yg tgk gmbr ni diorg ni sepupu gak.. tak taw la sbb ape depe pki baju same warne time ni...
sape tiru sape pun tara taw la. hahaha

gamabr ni tak berani nak komen... hahahaha... "peace" juge buat nurul yer..

ahhaha

mke yg sebelah kanan tu x yah cite la.. die juger yg glamour di sini.. ahahhaha
die dgn si ain.. sepupu ku jue..

provided by fadzli

6 Comments Here:

amirfazwan said...

kirim salam kt nurul...
hahahaha

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

to amir: haishhh.. dtg sni krim slm je ker.. hahahha
ni yg tak leh jd ni..

amirfazwan said...

oit..nurul trus add aq kt fb lak..
dasat!!!

ehem...

haha

Eazy Izzuddin said...

yg tudung ijo sweet..
hehehe
layans
xD

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

@ amir: biar betoi....
nurul leh thn juge die yer...

@ eazy:aik.. ade hati ker.. hahaha
mrh awek ko krg.. haahahha

Eazy Izzuddin said...

woit..
cepat la update story
hehe

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)