Help From Fadzli|Blog


Tuesday, June 8, 2010

Selamat Pengantin Baru Buat Kak Ani dan Nazrul




Assalammualaikum..

Baru nak update diari..cuti sekolah dah mule.. mesti rmi org yg naik pelamin time2 ni... maklum la cuti sekolah pjg..

Baru2 ni sepupu aku baru mendirikan rumah tangge.. time tu birthday Agung.. aku dapat cuti time tu.. leh blk kg...

Pg2 bute aku balik kg.. nak rempit mls lak.. maklum la..

elok2 nak wat kenduri kawen x psl2 bertukr kenduri lain lak... al-faham je la yer..huhuhuh
aku sampai jam 8.45pg kat kg.. smpi2 umah sume dah p tmpt kenduri tu.. aku pun ape lg.. pergi la bergotong royong.. tp xde la tlg bnyk mane pun.. tp penat gak la.. maklum la kenduri... x ckup tido lak tu...

mmg seronok dpt jumpe sedare mare, kwn2... time2 mcm ni la bru r dpt jumpe diorg sume.. tu pun ade yg x dpt blk.. masing2 jauh...

Time akad nikah... Lawa toi bile jd puteri sehari.. huhu

Bawak lari pengantin jap.. nak bergambar.. hhuhuuh


Saje nak tunjuk yang diriku rajin sebenarnyer



provided by fadzli

8 Comments Here:

limaumaniss... said...

bagus pakaian pengantin ni..cakp kt dia...akak mint sangat cara dia jadi puteri sehari...simple tapi sempoi...

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

ye ker??
tu la.. cantik gak tgk die busana muslimah die tu..
huhuuh

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

huhuhuhu.. lawa sangt2... suke a..

.::sedih nye x dpt join::..

Eazy Izzuddin said...

ko bile lagi nak bersanding...
jap2...
wat panggilan hangit dlu..
=P

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

hahhahaa..
wat panggilan hangit yer..
janji plg best aku dah wat panggilan hangit kat ko dlu..
ahhaha

amirfazwan said...

bufday aq..
lolz

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

hah.. perasan toi amir..
hahaha
tak nmpk lak muke ko kat tv bg ucapan..
hakkkk

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)