Help From Fadzli|Blog


Saturday, November 14, 2009

Bermula Dunia Bloging

Assalammualaikum....
aaa... ingt aku lagi x.. hiihih

Aku dengan rasminye akan mule kan dunia berbloging...
Aku rindu kat sume teman2 aku.....
Akhirnya berjaye juge aku mennukar blog aku...
Dlu blog aku psl kawan-kawan aku... sekrg aku dah tukar kpd "Anak Desa Zone"
Sebab ape aku pilih tajuk tu sbg tajuk utame blog aku adelah:

  • Sebab aku dah tak thu nak cri name ape dah.. hahah
  • Sebab aku rase desa tu mmg tmpt plg best utk kite nak tenangkan fikiran oleh tu... bile aku nak tenagnkan fikiran aku, ape lagi aku pegi la ke blog aku... aholo..
  • Aku tak tahu nak ckp ape dah...

Oleh yg demikian aku harap korang suke la dgn pembaharuan aku yer.. hihiih

Blog ni dalam proses kemaskini lagi.


provided by fadzli

4 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

welcome back..
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hehe.. mekasih..
jumpe lagi teman2 aku.. huhu

:: Cikgu Wiween :: said...

welkambek my beloved adik! windu pajeli! ;)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

tenkiu my beloved akak..... 8)

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)