Help From Fadzli|Blog


Sunday, April 19, 2009

Kawan biar la beribu, Sahabat juge dihatiku....

Assalammualaikum...

Dah lame aku x update blog aku ni... Ramai gak yang tanye2 nape x update blog... Yg sebenarnya aku jrg nak 0n9 dah.. Laptop ku dah rosak r... sian aku dah tak de teman sepermainan....

Kini aku dok bosan jer kat umah.... Yang lain sume ade bende nak main... Aku setakat main tepon je r... lps tu tgk tv... klu rajin tgk r buku2 plk....

Aku tak tahu nape hidup aku kali ni mcm tak tentu arah je... Dulu aku ade rse mcm dikecewekan oleh seseorg tp apekan daye kate org bkn jodoh kot.. huhuuh.. aku pun redho je la... ne thu setiap ape yg berlaku ade kelebihannyer....

Makin sepi la aku... kate org klu ade awek seronok sgt.. aku pun fikir gak.. mmg betul seronok tp bile2 fikir balik betul ke mase yg ade sekrg ni nak bercouple utk aku.... Tapi aku cbe tahankan diri aku dari nak bercouple2 ni... Mmg ssh nak lupe kan.. cume stu jer aku leh lupe bende2 ni... iaitu apabila aku bersame sahabat aku...

Aku rase bersyukur sgt sebab aku dkurniakan seorang sahabat yang sering melayan kerenah aku tanpa jemu dlm perbualan mahupun dlm sms... Ni la teknology yg serba canggih... Aku perlukan sahabat seperti dia sebab die banyak memberi kate2 semangat kat aku utk truskan menjalani kehidupan harianku.... die banyak menasihati aku.... die banyk mmberi bimbingan kat aku.... die juge selau bg aku gembira pabile aku dalm duka.... Aku hanya dapat ucapkan ucapan terima kasih jer wat sahabat aku tuu... aku x mampu nak membalas jase2 mu wahai sahabatku yg ku syangi hingga ke akhir hayatku.......


provided by fadzli

9 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

lame tol x update...
huhu...
yup benar...
title di atas..
xD

Anonymous said...

llki yg baik utk prmpuan yg baik..
don't worry bout gf...
Allah dh tntukn spa jdoh kta..
just wait n see jer..
for more information,surf this web:www.iluv islam.com
u can get more information what is couple in Islam..it's couple itu d'bnarkn dlm Islm??

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to eazy...
huhuh... tu r title yg plg menyentuh hati aku.. huhuhuh

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to sape yer??
mekasih sgt2 ats kate tu...
betl ape yg kamu katekan tu...
sy hrp jodoh sy yg di tentukanNya boleh membimbing sy ke jalan yg diredhai...

SiS-lin said...

betui tu...kawan biar seribu..sahabat biar 1..rakan biar yg tau....

Eazy Izzuddin said...

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

rynn2506 said...

xpe la en fadzli ye...
mana tau ade hikmah disebalik ape yg berlaku...Allah SWt tu tau ape yg ditakdirkan utk kite......

Anonymous said...

so,u phm cmne perasaan i kn...
xpela lalink...
cinte 2 xboleh dipakse2....
u ckp dulu nk belajar dulu baru bercinte kn?...
so,tunaikn pe yg u katekn dulu...
semoge brjaye....

nadya said...

sabar yea...
betol kate owg kat ats tu..
lelaki yg baik utk prmpuan yg baik..
sume pjlnn hidup Allah da tntukn..
DIA tau ape yg terbaik utk hambaY..
:) xm0 sedey2 ta0!!
cinta itu ikhlas buat insan yg mghargai..
bukn utk dipersendakan...
sy sentiase di cc kamo0..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)