Help From Fadzli|Blog


Thursday, February 26, 2009

Aktiviti Gang Malam

Hari nak citer aktiviti aku dan kawan2 aku time malam2 lak... Ni dulu r.. bru jer nak post sekarang.. huhuuh maklum r x sempat nak post...

Satu malam tu kitorang nak g wayang tgk citer Sifu & Tongga... punyer r lame nak tggu mmber lg sorang ni kuar.. konon nyer nak cari lain clear takut awek2 n balak2 diorang thu diorg kuar mlm.. huhuuh oopsss terlepas ckp r beb... sowie.. ahhah..

Oleh disebabkan gare2 nak sorok dari pengathuan pasangan memasing kitorang nyer plan terbatal sbb tiket dah hbs.. aduhhhh kecewe giler... nak tgk citer lain lak.. dpt seat bahagian depan sekali... mmg kepale terus x leh nak tunduk balik klu masuk gak... dah dapat ape2 kitorang cume wat r kenagn amik gmbr je r kat JJ yang dah tutp tu... lengang giler.. x penah aku g time2 mcm 2.. tp best.. huhuhuh


Gambar muke kecewe x dpt tgk wayang.. huhuuh


Pose time JJ dah tutp...


ni tangkap sorang awek KFC kat JJ tu sruh amik gamabr.. hihhii
(AKu,Ira,DArul,Zana,Ayen,Kak wa, n Zu)

Ni lak citer seterusnya... ni dgn group lain lak.. huhuuh mmg kaki rayap aku time tu.. ahahha
time ni aku g meryapa dgn mmber2 kat PADANG POLO.. tmpat port diorang dating.. pe lagi kitorang pun cuci mate r kat stu.. huhuuh.. x wat jahat tau...
Ni kire pegi tak dirancang.. tak de arah tujuan langsung...
Time2 ni r pewut aku sakit.. cari tandas.. tandas lak menyeramkan... mcm TANDAS PUAKE!!!!


Ni penyumbang gambar.. Mekasih kak chik...


ni r KAMi pengganti kanak2 di waktu malam tuk main kat taman permianan kanak2...
(Yana,eja,baby,alip,lee, n kak chik amik gambar...)


Ni Liza...

Dating for a while.. huuh


Ni alip dengan aku...



provided by fadzli

5 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

ohoho...
tgk midnight muvie kah?..
amboih2...
dating2 jap..
=P
xD

UnGu VioLeT said...

salam kenal.. and salam ziarah.. really nice blog.. love it.. anyway, bile2 ade mase, singgahla ke teratak Ungu Violet yer.. :)

shaye NadYa said...

aip dear....
hehek...
santek pic2 korang ea...
bile la shaye ni nk join skali eh....
heee.....

meo188 said...

tempat dating mana yng pling best kat ipoh?

dya said...

hihi...
pic darul kt ats skali tu..
manje jek muke dye..
hekhekhek
nice pic..
brsahabat bia selamanya okeyh..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)