Help From Fadzli|Blog


Tuesday, February 3, 2009

Software Lirik Lagu



Ok.. Hari ni rase macam tak de citer dah pasal aku dgn kawan2 aku kat kolej tu...
so aku nak story skit stu software yang diperkenalkan dan di tonjolkan oleh lecturer aku....
Aku tak tahu la name full software ni...

Habis citer software ni lebih kurang macam leh buat kite berkaroke setiap mase.. hahahha
die de sediekan lirik yang kite nak mainkan tu.. cume utk mule2 kene la de connection dgn internet... biar die dah download.. tuk kali ke 2 n seterusnya x payah dah nak connect dgn internet sbb die dah download kat pc kiter...

Die support tuk windows media player, winamp, jet audio, mcm2 lg la....

Aku nak mintak maaf sebb x sempat nak upload... Tapi sesape yg nak boleh r korang bg emel korang kat comment.. Nanti kalau aku free aku hantar gune emel...

Download: "http://www.mediafire.com/?c1r9iziiop6pf8e"

provided by fadzli

12 Comments Here:

DzuLagiL said...

salam...
mcm best jer aplikasi tu...
boleh kongsi?



aosis89@yahoo.com

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

salam... best r gak... mmg tuk dikongsi pun.. k sy hntr sekrg....

Yaniez said...

ermmm macam best la...

bleh send kat saya?ehehe

yaniez30884@gmail.com

nadya said...

hehehe...dya da ade lame da...
wekkk:p
pape pon..best la gak..
sonang nak melalak..
ngehh3...
bagoz2..sebab anda sudi utk berkongsi..
teruskan amln tersebut..
heheh...wallpaper dya mane?
tak buat ye..
nk kene ini budak ea....

alhaqimi said...

salam ziarah...

haha (ngan muka tak malunya)

nak gak...

alhaqimi@yahoo.com.. huhuks

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to alhaqimi xde malu2nyer.. k.. sy hntr.. sory klu lmbt yer... huuh

Qaseh said...

macam best software tuh...
seri_melayu@yahoo.com...

tq

Eazy Izzuddin said...

ako pon nk juge...
alah cam x taw emaill ako...
taw x?

siti_din89@yahoo.com

Eazy Izzuddin said...

halo..
lamenye x on9 nih?
btw..
anda di tag...
xD

mjk said...

salam, saudara fadzli, saye nk satu..huhu waisalqarani_uitm@yahoo.com

NBS said...

Bro, I tgh giler nak melalak ni.... boleh tumpang sekaki tak.... Thx in advance.... wa caya lu!
nbsheera@gmail.com

EjdeeJasmi said...

salam saya pun nk jugak..
selipar_tatsing@yahoo.com

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)