Help From Fadzli|Blog


Friday, February 20, 2009

Dinner @ Darul and The Gang

Assalammualaikum w.b.t...

Sudah sekian lame aku tak sign in ke blog aku ni.... Al-Maklum la keje bertimbun sampi time pun x cukup nak wat... Ni pun tggu dah free bru r buat.... K..r... Sorry r mmber2 ku sekalian sebab x sempat nak masukkan entry bru.. Ni entry lame yang bru aku nak update.. hihhiih

31 Jan 2009... Fuhh dah brp mggu yang lepas... Tarikh tu merupakan hari makan2 kat umah Darul n The Gang... Nak kate berjimat time tu bru masuk alaun.. huhuuh... X pe janji makan...

Makan2 tu diorg buat belah malam.. so dinamekan makan malam.... brp org yang dtg pun x thu.. tp dalam 20 lbh gak r.... diorang jamu kat kitorang makan malam tu kacang2, meehun goreng, Ayam & sosej BBQ... fuhhh tu jer la... tp blh tahan r BBQ diorg... Len dri yang lain... Sape yang nak resepi leh r jumpe gang2 umah darul.... huhuhu

Bawah ni galeri kitorang....

Sesi Bergambr....

Gambar kat bwah sume ni kualitinye telah dikurangkan.... Tak lame lagi akan ade link download tuk galeri aktiviti kawan2 k... Yang high quality punyer...

Ketibaan tetamu terhormat ke rumah darul.... huhu.. bergamabr dgn tuan rumah..

Ketibaan makanan2 yg leh tahan r sedapnyer klu tgk dlm gambar ni.. huhuuh...

bergambar dgn peminat2 yang tersayang.. hihiihih

sesi cekik mencekik, lahap melahap,telan menelan bermula dgn dirasmikan oleh k.aida.. huhuuh.. men2 jer...

ni r 4 dara terpingit-pingit-tan... hihihih.. men2 jerk...

ni lak aku x thu pe kes... sesu suap menyuap ker... lu pikir la sendiri.. hihiih

provided by fadzli

6 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

Ai...
asyik Dinner gini jek...
free kah...
ahah..
mmg jimat wet..
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

klu free mmg r best...
ni kene byr 3 henggt r.. tp blh r.. mkn puas r gak.. huhuhu

Amer Aan aka Green Arrow said...

rmi aweks ye...

Eazy Izzuddin said...

uits....
di tag...
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahaha..
ko jgn jelez....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

uish.. terkne TAG r plk.. aduhhh

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)