Help From Fadzli|Blog


Wednesday, January 28, 2009

Presentation V.2

Hari ni (21/01/2009) kitorang buat presentation tuk kali ke 2...
presentation yg kitorg buat kali ni subject data & network communication...
ssh gak nak buat presentation ni...
tp perah otak bagai nak giler rsenyer.. mujur x giler aku ni.. huuhuhuh
ade brp group pun aku dah luper.. dlm 10 group kot..
kitorang kene present pasal mesh..nak thu x sape ahli2 group aku... korang mesti nak thu gak.. huuhh
sape lg klu bkn aku,eja, bb, ayen n akmal...
tp perasaan sebelum nak present tu perghhhh.. rse mcm nak luruh jantung ni... mujur x luruh.. klu nak nak pki jantung ape la plk lps ni....
tp mmg best ape yg aku tulis kat dlm note tu stu bnde pun aku tak bce.. pki ckp jer.. same la yg lain...
tp plg x best nak jwb soalan r... ye2 r aku ingt cme 2-4 soalan jer.. rpenyer bertalu2 soalan diorg sruh aku kitorg jwb... pe lg.. kitorg pun pki jwb jer...
ade la yg betul2 gak wlupun skit2 slp... huhuuh
tgk r gmbr2 kat bwh ni...
buat kenangn di masa akan dtg jer.. huhuuhuh


Ni group kumpulan zu....


Ni group aku.. ade gaye presenter terbaik x?? huhuuh


Ni time group zu present...

ni time group aku present.. mcm aku jer yg tgh present tu.. huhuuh jgn comment ape2 time aku present yer.. hahahah


mekasih buat faiz.. coz menyumbangkan gmbr2 yg ader ni.... merupakan photographer aku.. huhuhuh

ade yg x de lg gmbr2 ni.. tak per nnti aku msukkan yer... tu pun korg bg la gmbr tu kat aku yer.. huhuhuhu

provided by fadzli

5 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

x yah nk gementar...'
steady jek..
hihi
like me..
=P
(>_<)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to eazy...
eceh... bkn nak ajar aku hri tu.... huuhuh

Eazy Izzuddin said...

hahah...
btw...
entry da post...
=P

nadya said...

huh..
tingat time dya present kt kolej witu,,..
hik3...
kngan2...
li konon je relex tu..
padahal gemntar tahp dewe..
kn kn kn kn..
ngeh3....

mjk said...

huhu, rilek selamber je, biase la budak itm, kna present bi..dulu memula aku cuak gak, skrg dh final yr ni dh tak rase ape2

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)