Help From Fadzli|Blog


Thursday, November 27, 2008

Tutorial Nak Buat Bayang2

Tutorial Nak Buat Bayang2
My Name
Assalammualaikum n Selamat malam semua...


Tetibe lak malam ni aku buat tutorial... huhuhu
Tutorial kat atas tu nak buat bayang2 kat bawah tulisan... bukan saje tulisan.. mcm2 korang leh buat.. gambar pun boleh...

Sebenarnye ade kawan aku yang nak mintak tolong ajar buat bende ni.. aku pun cbe la buat..mjur ade sikit jd.. huhuuh

Baby... jangan lupe ko cube... kalau x leh gak cari aku yer... huhuhu

Kalau kawan2 perasan yang semenjak bermenjak ni.. gmbr kat semue posting aku mesti ade bayang2... ahhaha..

Tak pe.. jangn gila bayang dah.. huuhhuuh.. aku bru first time buat bende ni.. huhuh..
klu de sape2 yang x puas hati dengan hasilnye leh private chat dengan aku k..

Ok.. download tutorial kat bawah ni yer.. selamat mencuber semue....

Download button


provided by fadzli

2 Comments Here:

pemikir bebas said...

fad... weh ko pakai photoshop barapa weh... aku install photoshop cs2 tapi x leh nak aktif nak wat macam mana hah.. ajar please

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ok2.. aku ajar kat ym yer.. hihiih

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)