Help From Fadzli|Blog


Sunday, November 16, 2008

N95 So Smart Handphone

N95- Smart!!!!



Fuhhhh... macam2 aku nampak...sume aku teringin....
Hari tu aku saje je temankan member2 aku survey handphone... aku pun saje la pandang hanphone idaman aku tu xpress music 5610... mahal tol... RM890.. huhuuh...

Kebetulan saje la tengok satu henset ni... smart mmg smart.. dah pemes pun... tp aku suke sbb camera die 5 Megapixel with DVD quality video... fuhhh.. mmg aku suke.. aku suke camera yg resolution die interesting jer...

Henset tu adelah..... N95.... fuhhh mmg di luar kemampuan ku.... harge die aku tanye RM1400... fuhhh.... biarkan je la... nnti aku dah keje boleh aku beli nyer...

Tapi ade disadvantage x?? aku tak brp thu sgt.. tanye kat kedai handphone sume die kate mmg bagus la n macam2 lagi la... Ade sape2 tahu x???

4 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

hihi...
n95 mmg smart phone gler2...
huhu...
tp phone idaman ku n81 8gb..
hehe...
mhl gler2....
xD

|Ihsan| said...

huhuhuh....kalau dpt 4 bijik ckup arr...haha.

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to eazy:
fuhhhh.. ko ni.. ckup la stu henset sony tu.. ahhahaha.. wat pe lg...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

To Ihsan:
fuhhhhh... ni lg hebat.. 4 bijik sekali.. aku nak rembat sebijik pun susah....

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)