Help From Fadzli|Blog


Saturday, November 22, 2008

Internet Download Manager

Download With High Speed By IDM



Hari ni nak share dengan korang satu software download yg laju dr yg biase....
Ni aku tujukan khas buat dir sebab die semalam nak download satu file yg size bsr...
Ikut kan boleh amik mase sampai sehari bru compelete download..
Dgn IDM ni korang leh download cme dlm 2-3 jam je...

SELAMAT MENCUBE DIR!!!

>>> DOWNLOAD NOW <<<

8 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

ye kew?
leh dunload laju2?

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to eazy..

xde la lju sgt... tp leh kalahkan are dgn limewire gak la...

Star said...

download accelerator plus pn best

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ye ker... tak pe nnti sy cbe yg tu lak... time ksih star...

riezQ said...

salam...hehehe..laju eh....laju ke?hehehe..aku ada yang lagi laju tau...hahaahhah...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

amboi...... lju lorr... alaaa.. tu ok la bg aku.. tgh cri software yg depe syorkan tu lak... uhuhuhuh

Anonymous said...

http://www.fileden.com/files/2008/12/4/2211095/My%20Documents/1st_NTFS_Recovery_v2.1.zip

download lar kat link ni...memang best utk sesaper yg ada problem kat diernyer hardisk..

Anonymous said...

gerenti best punyer...ekeke..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)