Help From Fadzli|Blog


Saturday, November 15, 2008

Exam Habis!!!!

Final Exam Dah Habis!!!

Mutiara, 15 Nov: Akhirnya final exam kitorang habis gak hari ni.. Yahooo... merdeka sekejap... huhuhuhu.... Fuhhh macam2 dugaan aku terime time exam.. ade sesetangah orang tahu pe masalah yang aku terime.... Tapi bende dah lepas malas aku nak kenangkan balik... Harap2 keputusan yang aku dapat nanti boleh puaskan hati aku....!!!!

Hati kitorang berdebar2 semacam sebab minggu depan keputusan keluar.... Lepas ni macam2 aku plan tapi tak tahu la jadi ke tak.. harap2 jadi la...

Buat sume blogger yang kasi aku award hari tu terime kasih bebanyak yer... dan kepade yang bagi TAG punye la banyak aku dengar... Mintak maaf sesangat sebab aku terlalu bz sampai x de mase nak berblog.... Harap korang semue memahami yer... Sekarang aku nak sambung berblog sebelum pulang ke kampung... InsyaAllah...

6 Comments Here:

|Ihsan| said...

hihihi..eppylah kau dah abes exam..
=)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

To Ihsan:
mmg aku eppy ni... hahahah... tp result lom kuar lg tu yg buat aku x heppy lg ni...

SiS-lin said...

semoga keputusan kluar dpt result yg bgus...good luck faz..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to kak lin:
mekasih kak lin.. harap2 dpt result yg gempak la.. walaupun dah thu satu paper tak dpt full credit hour...

Eazy Izzuddin said...

tahniah exam dah abies..
gud luck 4 ur result..
huhhu...
skang ak plak exam...
wish me luck..
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

fuhh ko exm rpenyer.. ingt xde exam... enjoy jer..
k..
selamat berjaye.... nnti tgk2 la result yer... huuh

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)