Help From Fadzli|Blog


Monday, November 3, 2008

Busy

Hari-Hari Busy

Assalammualaikum buat semua teman2 blogger ku sekalian... Aku mohon maaf sebab aku tak akan update blog aku sampai 14 November 2008.

Ni sebab aku tengah busy dengan study aku maklum la ni kan bulan exam....

Lepas tu baru aku akan update... Tapi sekiranya kolej ade buat ape2 event aku akan update...

Doakan aku dan kenkawanku dapat keputusan yang cemerlang k.... x lupe juge aku akan doakan buat semue yang akan menghadapi pepriksaan semoge kite akan cemerlang bersama... aaminnn....

4 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

huhuhu...aku pon bz gak...
tpi sempat update,...
hehehe

good luck 4 exam!!

wish me luck 4 exam 2!!
xD

Eazy Izzuddin said...

yeah kamoo dapat award...
sila ke sini..
xD
http://eazy-izzuddin.blogspot.com/

|Ihsan| said...

wooott...sian ko. exam week... aku dah rilek dah. tp thun dpn SPM mati gua.

Eazy Izzuddin said...

hype kamoo...
anda di tag...
(0_o)(><)
sila ke my blog...
xD

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)