Help From Fadzli|Blog


Friday, October 17, 2008

Voucer

Voucer Lost World Of Tambun


Voucer

Kolej, 16 Oct: Hari ni saje jer aku nak melalak kat blog ni aku dapat voucer masuk taman tema air lost world.. huhuhuuh... Mr. Nizam(lecturer) kasi kat kelas aku.. bile lah aku nak pegi ni.... bulan sebelas ni kot.. lps exam yer.. jom kite ramai2 enjoy kat saner...

Tapi aku dapat 2 la.. ade lebih satu.. ape aku nak buat lg stu voucer tu pun aku x thu la...
sape nak angkat kaki yer.. hukkk3.. angkat 90 darjah...


4 Comments Here:

Anonymous said...

jom2...aku nk join!!!
nk tengok kak wa pakai bikini..ahaks!!
kompem sekse nye..harharhar....
jom la wei!!

..::[a]km[a]L suke tutup aurat lorh::..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

aku pun nak tengok kak wa pki bikini versi alim .. hahahah....

Anonymous said...

ahaks!1
wei sengal...ade ke??
burqa kot name nye kalu x slah a..
bikini ala2 menutup aurat..
adeh..
payah2 suruh je kak wa terjun pakai baju kurung..kalu de yg terselak..pandai2 a cover sendri..harharhar..

..::[a]km[a]L x suke ngintai kot::...

naim said...

aku pon dapat jgak..hehe..ko pegi x tambun 2..t..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)