Help From Fadzli|Blog


Monday, October 27, 2008

Tosei Deepavali

Tosei Datang Rumah


Tosei And Chicken Curry

Hari ni Deepavali... walaupun aku tak rayekan.. tapi aku dapat meraikannyer... meriah tol.. diorang main mercun dari lepas maghrib sampai tengah malam...

Plan nak pegi raye kat umah unty sebelah.. kitorang lak terbangun lambat... jenguk2 kat rumah sebelah kete diorang tak de.. aku pun relax la.. mungkin diorang ade acare lain kot... awat punye lame unty sebelah nak balik ni.. perut lapar ni.. hahahha...

Tunngu dan tunggguuuu.. rupenyer unty ade kat umah.. kete diorang parking kat jiran die lak... adeih.. tak merase aku nak beraye..

Lepas tu ade orang panggillll ADIK!!!! ADIK!!! ADIK!!!!.. aku pun tengok la.. kakak sape la cari adik die tu.. rupenye kakak sebelah panggil kitorang.. die nak kasi makanan.. hik3...

Aku pun senyum lebar la... dapat gak makan.. hik3.... aku bukak pagar n terus bawak masuk dan terus makan... Tak penah aku makan tosei.... kakak tu kasi tosei dengan kari ayam... sedap gak kari dier... cume tosei jer aku tak berape minat sebab die masam...

tp makan la gak.. sebab lapar.. huk3.... Hati nak makan muruku ni... rase nak g jer umah dier ni.. tapi sogan la pulak.. adeih...

Ni je la pasal DEEPAVALI hari ni.... Selamat Hari Deepavali... Kad Deepavali untuk my Frenz dah ade tinggal nak cetak n kasi kat dier jer .. Tapi sory la lambat.. hihihi

7 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

ahaha...
sedap tuh makanan!

happy deepavali!!!
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ti eazy:

sedap ker..

kari tu mmg sedap..

tosei tu aku ssh nak makan.. huhuhu

happy deepavali too..

Deepavali NalVatekal.. hiihih

meo188 said...

MASALO DEY!!

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to neo: masalo dey tak de la meo.. huhuhu

utopia said...

hai salam kenal
emm xtakut ke
ayam yg dia masak xdisembelih degan betul
emm wek
hahaha gurau je

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

tak de... tu die kate die beli kat psr.. aku x nmpak pun die sembelih2.. huk3...

diorang tu dah baik sgt dgn kitorang... sonok dpt jiran mcm tu...

Ecah said...

huhu first time makan tosei ka pajeli.. hehe.. len kali try plak ghee tosei / masala tosei / tisu tosei.. tp kat kedai mamak larr.. cakap pasal deepavali, ecah tak berani nak masuk kedai mamak time deepavali.. ramai sangat.. tp tula rindu nak makan itli cicah ngan chatney la plak..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)