Help From Fadzli|Blog


Sunday, October 26, 2008

Esok Deepavali


Deepavali!!!



Fuhhh... hari ni aku dah siapkan satu e-card untuk Deepavali pulak.... Syoknye esok raye.. macam aku lak yang nak raye ahakz... esok firstime dalam hidup aku beraye kat rumah jiran aku india.... esok unty rumah sebelah ajak breakfast n beraye kat rumah die pkl 9.. huhuhu
makan tosei.. sedap ker.. aku tak penah makan lagi.... muruku aku suker.. huhuhu
Nantikan kedatangan kami yer unty *macam unty sebelah ni bukak blog aku jer*... huhuuh

Punye lame aku mendownload Adobe Photoshop CS3 hari ni baru dapat download sepenuhnyer... macam dugaan aku terime time nak download adobe cs3 ni... dengan internet yang disconnect... dengan blackoutnyer lagi.. aduih.. tension di buatnyer...

Aku harap ade la member2 yang leh ajar aku gune Adobe cs3 ni...

Pagi2 tad aku kene TAG dengan kak ryan pulak.. adeih... Dengar je TAG macam nak siapkan assignment lak... Tapi kene siapkan la juga.. nanti kene dende.. huhuuhuh


Tag Dari Kak Ryan

T
ag dari Kak Ryan Tag ni kena senaraikan 10 nama dalam phonebook aku yang pelik/menarik.. lepas tu kena xplain kenapa guna nama gitu...

Sebelum tu saye nak mintak maap yer.. sebab saye ade 2 jer name pelik kat dlm phone book ni... blh la yer kak ryan.. hik3..

1. OKU: huhuhu... name asal fatin... mcm ner ntah aku leh panggil die OKU sampai sekarang.. tp die pun pggl aku OKU.. adeih.. tp tak per... aku tak ksh.... OKU untuk aku same dengan ORANG KUAT UPAYE.. hik3...

2. SITI PENG: hihiih.. ni member kelas aku... cute nickname dier ni... name die ni muncul di sebabkan.... jeng2.. sory siti.. aku kene siapkan tag ni.. hihii.. die orang tepeng sebenarnyer... and die suke balik tepeng... lg stu die bangge jadi anak jati tepeng, ape lagi yer...die suke makn lempeng...*tipu jer*.. hihiihih... tu jer..... kalau ade jumpe lg 8 sy masukkan dalm TAG ni.. hohooh


Dapat Award Lepas kene TAG



Walaupun kene TAG kak ryan pandai memujuk dengan memberi Award...cun ke blog sy ni.. senyum lebar sampai ke telinge ni.. ahhahaha.... Terima kasih kak ryan..

Award Dari Dir



M
alam ni lak aku dapat award dari dir... tu aku ker.. comey nyer.. hik3....mekasih DIR sebab kasi award ni kat blog aku.. hihiihih... I like it!!!

6 Comments Here:

Anonymous said...

fadzli..sok meh kite gi serang umah sebelah....!!!
ahaks!!
tp kalu die bg num susu cam ne?
agi2 susu kambing....
haish....
x pun susu cicak....
adeh...aku x num susu la..kite bawak ayo dri umah nak??
ahaks!!!
sok ko nk pkai baju pe?
baju melayu ke??

....::[a]km[a]L 1st time gi raye deepavali::......

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

wei..

kambing??

susu kambing aku geli la..

kalau susu lembu sedap gak.. hik3..

tak per.. paip umah unty ade..

ko mnum jer kat situ..

pakai baju melayu la..

bru la suasane raye ade.. ahhaha

Anonymous said...

hotak mu..de ke patut suruh aku num ayo paip....sengal la..
yup..sok aku pakai bju merah tu..tp bukan baju melayu merah tu..baju t-shirt merah ..ahaks!!
mls a nk pakai baju raye....!!
ko pakai le sengsorang...k...
susu cicak ko minum x?
lagi lemak berkrim di sukai ramai..ahaks!

....::[a]km[a]L rase cicak de susu??::..

|Ihsan| said...

aku maybe leh ajar ko photoshop sket2..yg basic jer arr...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to akmal:

susu cicak sedap gak... tp aku nak stu jug susu cicak tau.. huhuuh

ko ckp kat unty tu esk..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to ihsan...

ye ker... ajar aku care edit gmbr yg terbaik leh tak...

ala2 mcm designer skit.. ajr basic jer..

sume tools die aku thu sesikt...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)