Help From Fadzli|Blog


Sunday, October 12, 2008

Topek Raye Umah Pajeli

Kisah Pertame Kali Jumpe Topek Raye Dekat Umah Pajeli

Kampungku, 11 Okt:Hari ni dalam sejarah... member ku di alam maya wujud di depan mate huk3...
jutaan terime kasih buat TOPEK sebab sudi datang kat kampung aku...

Mule2 aku amik si TOPEK kat kilang koko malaysia.. mule2 samapi situ aku nampak ade oranglepak kat depan kilang tu..
aku risau nak tegur takut salah orang tapi mujur aku dapat cam muker dier.. fuhh mjur tepat jangkaan aku...

Puas jugak aku dapat sembang dengan si TOPEK sampai die balik ke Tanjung Karang Umah dier.. Ikutkan hati tak puas sembang dengan topek.. .. tak per raye depan kalau ade rezeki aku samapi umah ko pulak kite sambung borak lagi yer...

Terime kasih sebab kasi aku amik gambar ni.. Gambar ni sume ihsan dari topek.. aku tak ade camera mujur die ader.. huk3...

GAMBAR DARI TOPEK



Sumber Topek: Ade Aku Lak kat tengah2 tu.. huk2.


Sumber Topek: Gambar Kuih raye aku huk3.. aku pun tak sempat nak amik gamabr kuih raye aku... Ni jer kuih raye yang tinggal... huk3.. selebihnyer aku dah telan..


Sumber Topek: Ni gambar topek kat umah pajeli... Best tol sembang dengan dier macam dah lamer kite berkawan je kan...


Sumber Topek: Aku dengan Topek sebelum die berangkat pulang ke rumah dier... Macam model gigi pun ader.. ahak...


Sumber Topek: Wow! Kek Coklat Almond aku... sedap tak Topek.. sape nak buat tempahan boleh tak?? hik3...

Sekarang aku tunggu RiezQ yang nak datang tapi tak datang2 lagi ni.. Kalau aku g N.9 jangan lupe bawak aku jelajah satu negori yo.. huk3...

Aku masih teringn lagi nak jumpe ramai blogger.. mintak impian aku tercapai satu hari nanti kalau ade rezeki.


Sumber Topek: Ni Topek yang amik gambar aku...

>>>Klik Sini Untuk Album Penuh Topek Beraye Rumah Pajeli <<<
(Album Dari Topek)

9 Comments Here:

:: Cikgu Wiween :: said...

ehem2.jejaka bertshirt coklat duk atas sofa dlm pic yg last tu ensem tu. Adik sape la tu. agagga :p

Eazy Izzuddin said...

wa...besh dapat raye umah dier....
insyallah tahun dpn aku plak dtg eh....
or ble2 pon bole je....
hehehe
selamat hari raye....
=)

:: Cikgu Wiween :: said...

x aci topek dpt mkn kek coklat. kak ween punye mana? :p

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Eazy Izzuddin:
hihih.. jemput la dtg.. klu nak umah aku sendiri mai kat ipoh..
kalau nak kat kg aku ikut pete tu yer...

tp klu rye kene janjikna mse la.. huhuhu

Kak Ween:
heheh.. ade lg tu.. tepung kek ade tu bnyk lg.. huk2.. bhn bnyk lg tu.. nnti dtg leh la kak ween rse.. uhuhuhu

i-chimera said...

uih, makin ensemlah dek pajeli sekarang ni... dulu tak ensem sgt.. haha.
saya tak mo kek coklat, nak almon london... ada lagi tak -- tak abis2 lagi dgn almon london--

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Abg Chime:
x ensem ke dlu aduih... huhuuh.. tu muker lps nek moto tu.. serabut skit.. huk3...

almond london ade lg tu.. bnyk akak bawak almond london hri tu... huuhuh.. sekrg tggl 2 balang raye tu jer.. huk3...

Luth Textile Department said...

ensem abang pajeli..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Luth:
mne der ensem la...
klu ensem dah lame jd pasangan Dato Siti.. hihihi...

i-chimera said...

eh.. dato' siti bukanny suka dekat org hensem... kalau dia suka, tak adalah dia pilih datuk K yg haram tak ensem tu...

ecceli dulu pun pajeli ensem... tapi rasanya masa tu saya lagi ensemmm ughhhhhh! (gelak sambil tutup mulut) tapi sekarang ni nampaklagi ensem dari saya... tu yg tak puas ati tu..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)