Help From Fadzli|Blog


Tuesday, October 14, 2008

Fuhhh Sapo ni???

Wajah Zaman 70'an (TAG Kak Lawo)


Aku Time Zaman 70'an dulu (by Kak Lawa)

Dalam bulan syawal dgn mood raye ade lagi ni tetiber lak ade TAG... Bangun jer dari tidur sambil gosok2 tahi mate yang bersepai kat mate ni * tipu jer muke aku bersih yer* huhuuh... trus tgk ade tag dari kak lawo... ganasss tol tag yang die bagi kat aku kali ni...

Tag dier ni aku tak tahu macam mane nak terangkan.. sebab die cube edit gamabr kitorg sampai berubah ruper.. ingt tengok kat blog die jejake tampan mane lak ni... hahahah rupenyer aku.. ahahha *perasan nak mampos aku ni.. huk2*...

Muke ori dier sape yer?? tapi ape pun mekasih kak lawo sebab buatkan.. :-p

8 Comments Here:

SiS-lin said...

rase nye muka asal dia muka ke-7 serupa faz kut...sama.sama tuh..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to sis lin:
hahaha.. nth ade sangkut sedare dgn org asl ni kot.. ahhaha

sodep said...

macam jaman p ramlee dolu dolu jer.. thehehe... kalau dok zaman dulu dah lama kene ambik belakon dah nie..

kuncop said...

uikk~!! macam panca sitara lar.
teeheehee...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to sodep:
hihihihi.. mcm tu lak...
tu nnti klu director tgk blog ni mesti rmi yg nak invite tuk berlakon.. huk3...

to Kuncop:
panca sitara.. saper tu... artis ker?? klu ensem tak per.. ahhaha

Eazy Izzuddin said...

amboih....
antik gler muke....
xD

Eazy Izzuddin said...

nice edit

Anonymous said...

wakakakaka....muke sape ni dowh??
adeh...ensem semacam..eh..
salah...pelik semacam...
ahaks!!
iras2 cam ko...sebab muke yg sentiase cover2 macho la konon...hehehehe...

....::[a]km[a]L kate.."ensem a kot"..kot je::...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)