Help From Fadzli|Blog


Tuesday, October 7, 2008

Kisah Raya

Dapat Kad Raya Dari Blogger N Frenz



Sebelum Raye aku dapat kad rye dri mmber2 aku.. kad rye diorg mmg best.. kreatif pun ader... terime ksih bebanyk buat Riezq, Abg Chime, Yatie, Ecah dan Angah.... ade yg lom dpt lg ni.. posmen cti rye plk... x pe tgh nntikan ketibaan kad yg lain plk.. huhuhuuh







Fuhh mlm rye aku kms rumah buat kali terakhir iaitu cmpk blik brg2 rumah kat tmpt yg septutnyer... punye la pnt aku buat sensorg... dr dpn smpi blkg.. dari ats smpai bwh.. fuhhh.. nak rye punye psl katekan..

Gambr bwh tu plk aku cri2 amik time rye pertame... time tetamu tgh jamu selere aku dgn akak aku ape lg... amik la gmbr sekjp.. hihihiih



Ni la time rye ke 2 kitorg ade buat jamuan utk keluarge plk.. asyik untk tetamu jer... nak eratkn jugak antre sedare mare plk... kitorg buat satya plk thun ni.. huhuuh.. tebakr aku time bkr satay... aku dah le jd pembakar satay.. dpt mkn time bkr jer.. bwk msuk satay sume licin.. ltih ga sorok2kan jgn kasi diorg nmpk.. huhuuh...

Lps hbs jamuan kitorg truskn beraye plk ke rumh adik bradik blh abah.. dalam 2 hri bru hbs rye blah umah adk bradik abah..




Ni berye kat ayer kuning kg banir.. jrg aku smpi sini.. dpt gak jumpe sdre mare kat sini.. huhuuh... best tol kg kat sini...



Ni plk time rye kat umah kak wa n umah duan... kat Sg. Kerawai n Chenderong Balai... sume x dirancang.. dah ler aku sapu moto ayh aku.. huhuuh... lmpu blkg dah le x hdup.. pki jln jer.. mjur x de roadblock.. huhuuhuh

blik jer dr sane.. aku trus cbe buat kek rsepi zu.. hahahah... name kek aku tu kek almond... nth aku bedal je name kek ni.. hahahah... sbb aku suke mkn almond london tu yg aku buat kek ni ... huhuuhh.. abg chime mesti suke.. huhuhuhu sedap...!!!!



4 Comments Here:

:: Cikgu Wiween :: said...

waahhhh adikku cyg nih bkn saje pembakar satay berjaya namun pembuat kek cemerlang jugak yek.

nak satuuuu kek coklat!!!!!!!!!! :p

Memory said...

perh..beraya sakan siut dia ni..hebat tul..

riezQ said...

Salam...wahwahwah...umah besar macam istana...satay dibakar pembuka selera...kek dibuat almond namanyer..perrghhh....
mujur aku tak sampai kat rumah ko faz raya ke 5 hari tu...kalau tak memang aku bedal kek kau...hahahaha....
nampak sedap jer tu..tak batat pun...topping suma coklat..yummm...

yan said...

owh..buat kek almond london rupenye..patut la mlm 2 beli serbuk koko ye..hahaha.,pndai ko buat kek ye..ngee..
nmpk cm sedap.,wat kn aku 5 bjik bleyh?? aku pn ska gk..hahaha.,=P

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)