Help From Fadzli|Blog


Sunday, September 21, 2008

Kad Raye Dari Sahabat

e-Kad Raya Dari Blogger Yang Di Ingati



Blog, 21 Sept: Ni merupakan entry last sy sebelum aku blk kg selase ni.. hihihiih.. sy nak ucapkan jutaan terime kasih buat kak lawa, DirFara, Kak Ryan, Memory, dan Kelapa Nyiur sebab kasi kad rye kad sy.. hihihi.. meriah skit rye thun ni.... huhuuh...

Dan tak lupe buat memory dan mocci yang kasi kad rye ni...



Cantik2 kad yg diorg bg... nnti rye thun dpn kasi lg yer.. hiihihih... buat sesape yg ade nak kasi kad rye kasi thu kat komen yer... klu kat msj box tu nnti.. x persn plk.. hhihi... kompem blk dr kg sy akn tgk kad rye yg diberi.. hihihih

Doakan semoge sy selmat pergi dan bali.. walaupun dekat perjlnn tp mklum la rye jln pun sebuk... 2+1 jam dok kat dlm bas.. fuhhh.. ltih la jwbnyer.....
Hri selase ni aku berangkat blk ke kg ptg... sbb pg ade kls.. wlupun cti ditetapkan hri kamis ni... kitorg stu kls plan blik awal.. hihihih.. x jaatkan... sy akan bercuti selame 2 mggu dan mungkin cuti akan tak sengaje bertambh.. hhiihih.. *letih gak asyik hihihih jer*

Buat dir mekasih sbb memperknlkan nickname bru aku yg tersebar ke seluruh mesejbox... agagaga*tukar mcm kak ween la plk*... aku suke name PAJELI tu... hihihi mcm name famous aku kat kg lak...

K selamat bercuti semuer n Selamat kembali Ke Kampung Halaman....


I LOVE U ALL

7 Comments Here:

Memory said...

oi kad aku mana?

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

oppsss.. mujur ko ingtkan aku.. lpe nak upload lg stu la hik3...

Memory said...

ceh..kalo part aku lupa je..

|Ihsan| said...

kehkhekhe...kad aku tersenarai lah...
yeeepi!!

Moccicuna said...

thanx ye sbb paste kn kad raya mocci..mocci pun nk copy kad raya dari fadzlikhan jgk..

Adry said...

umang aii.. banyak nya kad...


Adry @ http://www.adrysabry.com

SlumbeRaja said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin dari http://slumberaja.blogspot.com! :D & Happy Holiday to Non-Muslims! :)

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)