Help From Fadzli|Blog


Sunday, October 26, 2008

Handphone Nokia Ekspress Music 5610

Handphone Idamanku



Hari ni tak de entry ape yg aku nak ceritekan pasal "KAWANKU" tggu minngu depan lak yer... so aku nak cite pasal aku lak....aku nak cite pasal handphone yang ku idam2kan selame ni...Walaupun kat luar tu macam henset2 yang canggih manggih ade tapi aku tetap suke kat satu handfon kat ats tu... tak tahu la sebab aper.. reke bentuk die ker... ye kot.. kamere n 3G tu yang penting.. hik3... Aku harap satu hari nnti aku kan mempunyai handphone seperti ni.....



Akhir sekali aku nak ucapkan terime kasih buat saudara Jitegha sebab kasi award kat blog ni...


Kalau ade lagi award kasi kat aku yer.. hihihih

11 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

hp idaman ku jge...
tp nk wat cmne dah ade kat tgn..
hehe
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

fuhh dah ade rpenyer.. ceh..

best tak function dier???

i-chimera said...

hu.. best ke phone ni... saya idamkan I-phone... ntah bila lah nak dpt

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

wow iphone best tu.. ala.. tggu jer.. usehe.. mesti dpt punyer...

Anonymous said...

wah2...cantik kan enset ni..
sok kan kite nk gi raye umah sebelah...kompem dapt wet raye...ahaks!!ko pun sok wat a muke selenge..kompem unty tu kasi nye..hehehehe...pastu ko gi la mane2 umah yg sambut deepavali agi...pakai baju poket banyak2 tau...nanti mreke paham le ..ahaks!!
kalu dah bnyak..ko beli a enset idaman ko ni...pastu kasi aku sejuta hengget k...aku nk beli pen..dakwat habis dah..adeh!


.....::[a]km[a]L enset rosak dah!!::..

Eazy Izzuddin said...

besh gak function nye.....
Spectacular!!
tp hp lame lg besh...
nokia 5300 Xpress Music...
=D
rindunye hp 2

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to akmal...
hahahaha....
yer2.. esk aku bawak poket bnyk2.. tak cukup poket aku poket ko aku pinjam yer.. hahaha


to izzudin:
ye ker.. adeih.. ni yg hati ku membare ni nak henset tu... kamere die best tak.. aku nak tgk camere die jer.. ahahha

Eazy Izzuddin said...

hehe..yerlo..
kamera ok la gak...
puas ati....
jelas..
hihi..
da murah skang...
ak pon igt nk tukar yg nokia 8gb nyer..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ceh.. nak tukar plk dah... aku ikut kan nak gk yg 8gb.. tp tak berkemampuan la...

sekrg brp harge dier??

_ciK ja_ said...

:D.. hp nie ade kekurangan.. org kedai kate.. joystick dua panjang tu.. slalu akan rosak cepat.. kalu bek ngan org kedai.... sure dia tak rekemen...
bek teliti balik..

dir said...

ko pasti dapat hp idaman kau ni.. hehe..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)