Help From Fadzli|Blog


Friday, October 17, 2008

Beraye Lagi

Beraye Dekat Umah Ustaz

Tambun, 16 Oct: Malam tadi aku tengah best surf internet tetibe ade call dari epy ajak pegi raye umah ustaz.. aku ikut je la... lepastu kitorang pegi la nek moto lbh kurang 10 orang la yang pegi...
Best siot... Ni la first time datang raye kat area ipoh... asyik belajar jer ...

Kitorang di jamukan dengan meehoon goreng dengan kuih raye... hik3... konyang la gak.. walaupun tak berape kenyang sebenarnyer.... hik3...

Padat umah ustad time tu dengan student Mutiara College....


Ni sebelum nak berangkat pulang kitorang bergambar jap.. hik3... tapi tuan rumah terselit smpai tak nampak paras rupawannya .... ni ramai lagi yang tak de ni.. sumer dah blik... takut tengok "kekasihku seru" punye pasal....


Ni time lepas makan sambil layan kekasihku seru... habis sume makanan kat umah ustaz... huk3.. nasib baik aku mkn sikit jer.. hik3...


Ni la wajah cerie selepas melicinkan makanan kat umah ustaz... along, eja, dengan kak aida...


4 Comments Here:

i-chimera said...

antara yg ramai2 tu, mana satu awek pajeli??

Eazy Izzuddin said...

amboih.....
rayew ke brapew nih pon ade open house lg ek...
mestilah ade kan....
xD

Anonymous said...

ish..kat situ ne de awek pajeli...scandal2 pajeli de la..
harharhar..nak tau??cari a sendri...

...::[a]km[a]L x kate pe pun ye..taip je::...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

To Abg Chime :

fuhh abg chime ni.. awek2 kat situ sume dah berpunyer...

To Eazy Izzuddin :
eh.. rye 30 hri la.. msti la ade lg...

Akmal :
wei aku mne der skandal la..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)