Help From Fadzli|Blog


Monday, September 8, 2008

Xcident!!! Kesian

Aduhai Xcident Kat Depan Rumah

Silibin, 7 Ogos: Lepas balik terawih semalam aku nak balas mesej Kak Lawa yg banyak giler..maklumla bru tgh start enjin mlm td... dlm 30 minit aku on9..smbil syok mmbalas mesej kak lawa ni tetiber aku dgr bunyik "KEDABAABOOOOOMMMM!!!!" tgk bunyi pun dahsyat... bukan bunyi bom atom tau... bunyi bende belanggar dpn rumah aku.. ape lagi aku pun lari la cepat2 keluar rumah nak pegi tolong............tengok.... hehheehe... sbb time tu pun hbs sume org keluar dah rmi nak tlg aku just tolong tgk je la.....

kesian mamat tu terdengkot gak la die jalan malam td.... mujur x teruk setakat remuk hancur berkecai kete tu dahsyat (tipu jer) hohohoho... aku tak thu sape yg slah...rse aku kete tu kot..mamat tu nak "go straight n dont belok2"...yg kete tu lak "go belok2 n dont straight"..ape lg berdentum dentam lah antara mereke...tu la aku nasihat kan dekat pemandu kete jgn pndg org yg bawak moto ni kerdil tau..sian pembonceng moto ni... tp yg kaki suke merempit tu no komen...hohohohoho...gambar kat ats tu la tempt kejadian berlaku... bru je amik pg ni..

4 Comments Here:

Puteri Ezza said...

Banyak sungguh kejadian eksiden time bulan Ramadhan ni. Pemandu semalam tu kenyang sangat kot sampai takleh nak concentrate memandu. Huhu.

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

tu la... kesian mamat tu.. penat cover skit.. kekeek... tgk walupun dekt mne2 pun lemalgn ttp jd punyer.. x kire tmpt... so amik iktibar iklan "SOS TUMPAH MELANDA TU" kuih3...

Anonymous said...

ahaks!!
mybe mamat tu lari dari solat trawih kot..
ahaks!!
mintak maaf mamat...
so..pade sape2 yg x mo xcident...kalu x sembhyang traweh..jgn a lari...dok je depan laptop..on9 sampai pagi...ahaks!!

.....::akmal sembhyang traweh kat silibin baru 2 kali::...

treen said...

innalillahi.... jalan kok main-main. hati-hati ya?

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)