Help From Fadzli|Blog


Sunday, September 7, 2008

Happy BirthDay 19th

Happy BirthDay 19th


Ulang Tahun Eija

Mutiara, 7 Sept: Disini aku nak ucapkan selamat menyambut tahun kelahiran ko yg ke 19 Tahun... fuhh makin tue dah ko yer... tue2 pun tetap maintain.. huk3... Aku doakan semoga ko dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu....Tapi apakan daye niat di hati nak blnje ko makan tghhri, malangnyer sekali puase.... hahahhaa... Okey...

"Happy Birthday To You Eija"

Tak lupe juger aku n the gang nak wish salam lahir buat "SITI FATIMAH" yang menyambut kelahirannye pada 2 September 1989 (19 Tahun) Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Minatk maaf yer gmbr SITI xde la kat sini... tggu drp Zurainee supye die dpt hntr gmbr Siti tu...


"Happy Birthday To You Siti"

3 Comments Here:

Anonymous said...

assalammualaikum.....
happy birthday eja......
kite same umo skarang ye...
ahaks!! 19 tahun...
semoge eja panjang umo..di murahkan rezeki...
di tmbh ketinggian n mkin comel...ahaks!!
tiade hadiah yg dapt aku bagi kat ko..
cume hati seorg sahabat aku hadiahkan kat eja..
kite sahabt selamenye...

...::akmal nye birthday dah lepas dah::....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Siti(SitiPeng):
Selamat Hari Lahir Eja!!!!!

Eja:
Selamat Hari Lahir Eja!!!!!

Anonymous said...

siti fatimah...
happy birthday!!!
walau dah lame..
aku still nk wish gak..
happy birthday!!!
semoge di murahkan rezeki,di panjangkan umur n di tmbhkan berat bdan supaye nanti wat x-ray ko leh posing baaaaaiiikkk punya...
ahaks!!
siti...
sudi la trime hadiah buah persahabatan antare kite..manis,enak n baik untuk kesihatn badan..
n harap x de ulat yg mkn ...ahaks!!
semoge berkekalan...kawan selamenye,,

....::akmal suke siti sebab beliau slumber gile::...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)