Help From Fadzli|Blog


Monday, September 8, 2008

Seriau Aku!!!

Siapakah Gerangannya???


Posing Chantek Punyer....

Silibin, 8 Sept: Kenal siapakah gerangan orang di atas.. aku pun x kenal..aku bukn saje2 jer nak promote psl die kat blog aku..cume ade stu kiash kitorg dgn dier...time ni aku tgh tunggu bas nak g kolej dgn akmal.. aku perasan orang ni aku ingt die nak tunggu bas...

lepas tu tetiber die cakap...aku ingt die ckp dgn kitorg sbb time tu xde saper lg selain aku dgn akmal...aku dah stndyby nak mmjwb soaalan dier td... rpe2nyer die x lyn kitorg die ckp sorg2 redho jer aku...lpas tu ade habuk kat beg aku.....tetiber die pukul kerusi tu terpernjat aku..


Aksi time nak kasi duit RM1000=RM1

Lepas die pukul kerusi mcm x selese jer aku pun bangun la dr duduk... tetiber die dtg dekt aku ingt die nak mntk sedekah scre normal.. ni x die x mntak pun trus die selok poket baju aku.. tgk ade duit ke x.. mujur x de.. dlm hati aku apehal la plk org tue ni... sbr je bulan pose katekan.. aku pun elakkn dr die selok mne2 poket lg.. lps poket baju poket seluar belah kiri lak... mjur aku x bg..tp die dah cube nak selok gak... klu x lebuh sehnggt duit tmbg bas aku tu.. uhuhuhu...

Kemudian aku bla trus g tmpt pondok tepon buat gaye2 nak menelipon la konon...ahak... lps tu die pegi lak dekt tmpat akmal... die nak kasi duit RM1000 caye x... aku tekejut die nak bg duit tu.. tp klu betu seribu x pe gak.. ni RM1 kite bersamaan RM1000 die... huuhhuhu,.... hebat tol dier tuh... penat akmal menolak x nak duit yg die bg tu... hahahaha....

Kemudian die pun dudk la plk.. lame la plk bas time tu... elok2 je die bla dri bas stop tu... bas pun time2 tu la bru muncul.. sje jer nak bg peluang kat kitorg ni bermesre dgn saudari tersebut.. seram seriau aku... hohohooh

19 Comments Here:

Amer Aan said...

baik lari je...
yg ko bagi die selok poket ko wat pa..
nsib baik xde duit

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

amer:

mule aku ingt aper.. ingt die tu normall... rpenyer x... hohooh.... mujur die x selok poket yg ader duit.. ahak..

Anonymous said...

kate2 untuk teman x gune ku:
" ko cam s**l,biakn aku bramah mesre ngan
mak cik lawa tu..hampeh!!!"

kate2 makcik lawa itu:
" ambik seribu ni..ambik..(rm1000 die=rm1 kite)"

kate2 untuk mak cik lawa tu:
" x mau...x mau....mak saye marah "

....::akmal kate"adoyai" nak gelak je::...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

akmal:
Harap2 mak cik lawa tu dpt tgk kisah kiter kat blog aku nih.. insyaallah esk kite jumpe dgn die lg... ahak2...

Anonymous said...

xmnta no fon awek tu ke?
bruntung nye dpt bbual msra dgn awek tu..siap pndg2 jeling2 lg ek..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahhahaa... die bg no public fon la...

Anonymous said...

beruntung pekejadah nye...
nasib bek bulan puase...kalu x..
aku dah terkam mak cik cun tu.....
gi bawak balai polis...
atas kesalahan...mengganggu anak terune org di siang hari...
ahaks!!

.....::akmal terune lagi tp yg ambik pic ni belom tentu..ahaks!!::....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahahahahah....blh thn mak cik tu ade hati nak kcu anak terune yer.. ahak...

Anonymous said...

allo siot...
ko ni...kalu makcik cun tu x de hati...jgn kan nak kacau ank trune org...
nk gi bus stop pun tentu lom leh ko tau...
hape la...

....::akmal ade hati,tu pasal selalu skit hati::.....

serena van der woodsen said...

wawawawawa..scary nyessssssssssssss..takut2:P

luna said...

klaka..klaka serammm nih...

Anonymous said...

klo la die seluk2 dpt mende len.cm ner lerw se nyer kn tem2 bolan poser nie....hahahaha

klo aku2 pn tkut....bla trus nyorok....klo aku jd kme x sggup aku...

akmal asei x time je...die kn sker mende2 cm 2...hahaha

lee 2 bkn takut tp control macho...klo x de org dh tn2 die bs dlu nk bermsre ngan makcik 2....kahhhhh5x

syg kmer?

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

sarena... tahu x per.. kecut prut gak.. org mcm ni bhyer.. hohoho

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

LUNA: kelakar... rsu giler time tu.. tp wat muker selamber jer time tu.. hoohohoh

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

KAK WA:
bhye selok jumper bnde lain tu.. blh kiok aku kat situ.. hohohohooh....

akml tu klu aku x de mesti dah lme die ngort makcik lawa tu.. huhuhuuh

Anonymous said...

ewah...si fadzli ngan kak wa nie..ngumpat aku ke??
aku x mo a mkcik tu...
cun sesangat2...
nek takot aku nk ngorat..
adoyai...
kang kene nye die mintak hantaran berjuta2..
mampos aku...mau2 aku join cam die..
cermin mate hitam die tu pun berjename ko tau.
ahaks!!

...:: akmal x ngumpat makcik tu tau ::.....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahahahahaha... eleh... alasan ko jer tu.. sebenrnye mcm lawa tu tak hingin ko.... sian ko kan... hik3... lg stu mne der kitorg ngumpt x baik tau.. bln2 pose ngumpt.. krg pahle pose.... dah buke bru la leh ngumpat ko...

@LiYaNNuaR said...

huhuhu... tengok cam kenal je mokcik tuh... korang dok area silibin ke tuh???

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

@LiYaNNuaR :
betul la..area silibin.. oooo famous gak mak cik ni.. ekekekek

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)