Help From Fadzli|Blog


Tuesday, September 9, 2008

Duit RAYA!!!

Duit Raye Pertame Ku Dari "KAK LAWA"


Duit Raye dari TiraiHidup

Blog, 9 Sept: Yeyeyeyeyey dapt duit raye dari Kak Lawa belum raye lagi dah dapat duit raye.. mekasih banyak2 kak lawa, sy harap kak lawa bertambah lawa la di pagi hari raya... kalau kasi RM1000 berganda2 lawalah kak lawa di pagi raya.. ahhaha.. mte duitan lak... Dengan duit ni aku nak g shopping beli baju rye la... harap kedi baju tu terime la duit ni..hehhehe.... wang emas lagi.... limited edition ni... bkn sng nak cri kat pasarn.. hihiihihih.. k la.. terime kasih sekali lagi... sape2 nak bagi lagi di alu2 kan.. sy menadah tgn( blog) dengan terbuke luasnyer...

6 Comments Here:

Amer Aan said...

suke la ko dpt duit rye...
emas 2..
kat bulan blum tentu kdi bju nk trime....
duit ni...
kak lawa ble nk kasi kite..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Amer :
hehehhehe... ape lg g bodek kak lawa mntak duit rye dkt dier... die tgh bnyk duit tu.. hihiihih

cik lawa anggun(sah!pasan) said...

to Amer Khan,
aahhhh!dengan riaknya aku akan beri duit kat Amer....jap nak check dolu ko ni ada khan tak kat ujung nama??

to Fadzly Khan,
Ececece ni macam haku punya blog punya Tok wan punya hahhaha!
Ko ajar haku yg kurang hajar bab boh pic kat ujung bawah belah kanan tue...sssumpah haku kurang hajar tang tu!!!!tang len pandai ler ececece!

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Kak LAwa:
okeys... nnti aku kasi lebih ajar.. ekekeke

Puteri Ezza said...

Hikhik. Duit raya kat blog akak tu tak ambil lagi. Amik manyak-manyak ye.

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

Puteri Ezza:
ok akak sy nak g amik duit rye ni.. hihiihih blh shopping sakan nih...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)