Help From Fadzli|Blog


Wednesday, September 17, 2008

Aduh Kene Tag Lagi

Jawapan TAG dari KAK LAWA



Blog, 17 Ogos: Fuhhh aku kene TAG dengan kak Lawa la... Memang banayk TAG aku dpt bulan ni.. x pe akuredho menjwbnyer.

Jawapan yang aku x leh nak jwb tu trpakse la aku mencri idea lain.. tp relevan.huhuh

1) 1st time naik kapal terbang
Naik kapal terbang firstime mase kecik2 dulu, time tu dlm usie 4 ke 5 thun kot.. aku naik kapal terbang tp kapal tu tak terbang la... bkn sbb rosak.. mmg abah aku beli die x leh trbg... tolak depan tolak bekg jer...

2) 1st time beranak
Beranak!!!! aku x penah beranak agagaga... klu beranak jwbnyer.. gempar la stu malaysia ni.. tp kan aku penah tgk kucing beranak.. sian kucing tu.. tp aku membidankan dier.. aku ckp "PUSH!!!!! PUSH!!! PUSH!!!" last2 nyer selamatla kucing aku melhirkan ank.. sekse tol.


3) 1st time gi overseas
1st time g oversea kat dlm mmpi je la... tp same mcm kak lawa.. aku g oversea kat Pulau Pangkor... hohooh..

4) 1st time duduk jauh daripada family
first time dok jauh dgn family time aku dok kat hostel sekolh dulu.. time tu aku form2.. rindu siot.. ikutkan rse mcm nak blik kg je....

5) 1st time kerja...
First time keje, aku x pena keje klg tp aku penah keje dgn abah aku... aku tolong abah aku bawak kelapa sawit nek kete sorong jename proton.. huhuuh...

6) 1st time rasa diri gemuk..
hahaha.. aku dgn riak nyer aku x rse gemuk lg.... nthla tp teringn rse nak gemuk.. hihiih

7) 1st time bercinta?
first time bercinte yer.. fist time aku bercinte time form 2 la.. kononnye nak bercouple dgn budk form 1.. tp kantoi dgn penolong ketue umum... die jumpe surt cinte kitorg... ekekekke

8) 1st time rasa diri cantik??
cantek x ensem yer.. hahaha.. time bile yer.. nth la rse drini mne la ensem pun... klu ensem dah lameDato siti nurhaliza tu terpikat kat aku... sedeyni.. hihihi... tp yg rse dri ni cantek cume budi pekerti ni je.. hihihi

9) 1st time masuk cinema
cinema yer.. sebenrnye x penah msuk panggung lg.. hihihi.. klu lalu dpn panggun first time thun lps... tu pun dkt ipoh ni ha..

10) 1st time admitted in hospital
x penak di masukkan ke hospital lg.. alhamdulillah... klu firstime dok hospital time mak aku lahirkan aku, time tu kot aku dok kat hospital...

11) pilihan hati.....
oo ni pilhn hati yer.. fist time aku berkaroke, time tu aku dekat GM.. aku nyanyi lgu nasyid tau.. kiam tgn kak lawa.. hahaha

Smpene bulan pose ni aku nak buat amal skit aku nak kasi TAG ni kat:
  1. Combi
  2. Bibie
  3. Kak Ryan
Tu je kot.. huhuhu

6 Comments Here:

Tirai Hidup said...

emmmmm.....good job my dear!

sat!!!cikgu nak right!!

sat nak boh A+

sat nak kiam kaki!!!

sat sat sat eh silap jap jap kiter kan oghang peghakk???

keep writing...keep blogging my dear!
Aku ni rasa macam aku chat dgn adik adik dan anak anak murid ku je Pajeri Khan...ku tak pernah rasa ada penghalang..ku rasa macam kita ni aanak beranak jer...tu pasal aku merapu jer dgn korang!!

Aku dgn anak anakpun macam ni ler..
sembang sembang borak borak tapi taim marah hamok gak tap kejap jer dah sengih....susah tau nk siyes!!!

Amiene Rev said...

hoho.... semuanya mengenai first time.

Tirai Hidup said...

suma mengenai 1st taim....tu amiene rev ko eja salah tu hahhahahha!

Ryan Rayhana said...

wuah kryan kena tag emmmm.....lariiii tp tk dpt lari hehehhee

Bibie said...

Eh,tak tau pun Bb kena tag...huhu...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ye ker.. lpe la nak bg thu kat bb... hihiih

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)