Help From Fadzli|Blog


Thursday, September 18, 2008

Kisah Dari Episod 1 dulu

Beralih Ke Orang Lain Nampak (Episod 2)


Gambar Di Snap Depan Kedai Baju

Ipoh, 18 Sept: Ni gambar seludup yg telah di snap oleh salah sorang mmber kiter.. time aku nak bye duit baju kat THE STORE, ade minah ni semacm je.. mcm x tng di buatnyer... rpenyer ade sorg mamat ni nak dtg kat pasaraya tu.. hahhaha.. die ingt si mamat ni main2 jer.. hahahah.. sekali tu.. bab gedebuk gedebab muncul gak dier...

Merah padam muker minah ni... hahhaha... segan la konon... sampai hajatminat tu nak beli baju raye x psl2 di batalkan...ape dah jd dgn kekasih lame di gosip2kan oleh bdk kls kiter tu ha??? ade kah die brplg tadah agagag... dlu kurus lmpi sekrg dah chubby lak.. gagaga.. sumer msih dalam persoalan lagi... hehehehe...

P/S: Pada sume bdk kls jgn tanye tu sape.. sbb sume identiti di rahsiekan... utk mnjamin keselamatn individu tersebut.. hhihihi

Harap2 ade sambungan lagi......

3 Comments Here:

Anonymous said...

uh!!!
scandal baru ni ke??
haish.....
jgn sampai yg lagi satu tau dah a..
kang mletus plak
perang black n white..ahaks!!
sorang angkat senapang sorang bukak silat...
hehehe...
sape menang???
sape menang???
ahaks!!!

tunggu.................... :p

..::akmal x suke scandal2 nie::..

Amer Aan said...

bkn utk menjamin keselamatan negara ke...kihkihkih

Anonymous said...

mcm dpt mneka jek sape c gadis ni..!!tol x tkaan ak?

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)