Help From Fadzli|Blog


Saturday, August 23, 2008

Tidur Dalam Kelas???

Pelajar Tidur Dalam Kelas

Class MicroElectronic, 19 Ogos: Aku x tahu la kenape setiap kali kels microelctronic msti aku bgn lmbt....kls pku 9 a.m bgun pkl 8.45 a.m...sempt ker siap dlm 15 mnit...tggu turn nak ke toilet lg..turn ke bilik mndi...perghh... x sempt...hri ni aku msk kls lmbt lg..lectrr dah perli aku...bukak jer pntu kite bg la "Gud Mownink Sir" lps tu sir tu bls "Gud Afternoon"....terase aku n the gang....hehhehhe...mggu ni aku nak dtg awl..lpe lak nak citer...gmbr tu gmbr kak wa yg tdr dlm kls..seblh die zue lak...pntg sir kuar jir trus tunduk kpale ats meje kerusi tu....ape la nak jd...tdr lewt dah tu kesnnye time bljr..mte merah jer...mulut ngange jer kejenyer...ptut la lalat kat dlm kolej ni x berani nak terbng2 kat dlm kls ni rsu msk kat dlm mulut bebudak yg menguap je kejenyer...klu wangi x pe gak...klu bau mcm aliur basi..ya Allah..blh koma aku..huhuuhuh....sedp korg tdr yer...klu nak tdr tu ajak la stu kls sekali..bru la best.....huhuuhuh...

p/s: Nak tidur pun!!! sebelum tdr bace la doa tdr yer....hehheheh

3 Comments Here:

SlumbeRaja said...

time dalam kelas la selalu rasa nak tidur. kenapa la agaknya? hehe...

Robinho Untuk £25 Juta, Berbatov Kekal di Spurs

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

hehehhehe....
slh stu punce sbb x de semgt nak bljr...
lps tu tdr lmbt smpi 3 ke 4 pg...
lps tu tgl lecturer..
klu cun mesti mate tebeliak cr\erah jer...x ngntuk lngsung...hahahha

Anonymous said...

haish...
tido je kak wa nie....
tu a..mlm sebuk bercinte!!
cube bercinte ngan mal ni ha..
kompem mal bg tido awal!!
ahaks!!
peace!!

....::akmal masih solo le::...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)