Help From Fadzli|Blog


Monday, August 25, 2008

Test Survey Question

Alhamdulillah Siap!!!!

Antara Pelajar College Yang Ku Edarkan

Library Mutiara, 25 Ogos: Alhamdulillah akhirnya siap proses pertame aku iaitu hntr soalan kaji selidik pade Mr.Is.... tp ade error la plk...mjur ciput jer...lps ni nak kene edar kan dlm 20 org student...ssh gak nak pujuk depe jawab soaln aku nih...tp x per..pndi2 la...aku hrp asgmnt kaji selidik aku ni n kengkawan yg lain dpt siapkan secept mungkin sebelum due date yg di beri....

p/s: Kepade yg belum siap baik cpt siapkan..msid bnyk lg assignment yg msih belum settle..huk3...

3 Comments Here:

Anonymous said...

allo...gua punya bila lu mau buat???

....::akmal sentiase menanti::....

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

akmal:
ape gua2...!!!!...soalan pun x bg...septutnyer aku yg tanye soalan tu kat ko..sbb soaln tu aku dah bg kat ko....bile nak buat????hntr kat aku cpt....

Anonymous said...

ha'ala....dok depan aku pun nak kecoh!!!

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)