Help From Fadzli|Blog


Sunday, August 24, 2008

Cabaran!!!

Sahut Cabaran S.H.A.I.Z.H.A.R


3 Wajah Tuan Punye Blog

Blog, 24 Ogos: Fuhh akhirnye siapgak edit gambar aku jer...ni khas utk pencabar aku SHAIZHAR...hahahahhaa...sory la gmbr aku x bnyk la...aku sebnrnye bkn suke sgt bergmr...klu ade pun yg "shengal2" jer..huk2....puas hati????huuhuhuh......penat cri gmbr yg ok2 jer...klu ade mse nnti esk aku cri lg gmbr aku...ni bukan sje je nak tunjuk @ jual muker tau..kerana ia stu cabaran...ahaks....

AKU ADALAH RAKAN CYBER!!!!

11 Comments Here:

:: Cikgu Wiween :: said...

hero remaja 2008.ehegegegge ;p

tyka said...

comel rupernyer dier ni.. ihik ihik..

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

Tyka: ade ke cumel...tyka ni buat sy malu jer...huk3....

cikgu wiween: ahhahaha....cikgu ni...cikgu la leh la jd heroin 2008..ha..

Anonymous said...

kate jual muka..??
upenyer kena cabar ye...
pantang dicabar kamo nie...
bgus2...!!
hehehe....

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

Marieza: hhuuhuhuh...ehehhhe...mesti la...mntk pencabar tu puas hati la.....

Amer Aan said...

hero bumi.....agagagagagagaa

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

Amer: Hohoho hero bumi...blh ganti power rangers la aku mcm ni....hak3...

shai said...

tahniah!!!!
eh...silap
terima kasih berani sahut cabaran.
bukan mcm org tue. *dia tahu siapa dia.kahkahkah.. cuba cabar dia? ada berani?

Anonymous said...

ni kes jual muke!!!!
huh!!!
tu semue..alasan!!
ahaks!!
peace!!

...::mak akmal x bg jual muke::....

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

akmal:
aku suke la jual muker nenek aku kte leh kasi untung sama kita...bisness siot...

Anonymous said...

oh...aku report kat embah jijah!!
ahaks!! kalu beliau x kate..siap ko...bia ko jadi mengkarung siam...

...::akmal kaki report::.....

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)