Help From Fadzli|Blog


Monday, August 25, 2008

Gadis Jawa Terakhir

Gadis Jawa Siapakah Ini???

Lab PC Mutiara, 25 Ogos: Di luar cuace Tengah Hari yg terik mentari tetibe muncula byg2 kelibat gadis bertumit tinggi di kolej kitorg...Peewwwwiiittttt!!!!!...cre jalan ala model "catwalk" la....rpenye si gadis jawa dr malaysia..perghhhh....tekezut aku n the gang..mule2 x perasan..rse semacm je cre die jln...bile hmpir je kat pc aku...mcm ade yg x kene...rpenyer...die dah betmbh ketinggian 3 inchis...
lain dah sungguh berbeze dr dulu..dulu tinggi die setkt bahu aku jer...sekrg dah tmbh 3 inchi hmpir had telinge aku...hohoohoh.....

p/s: Kepadegadis2 yg x pena gune kasut tumit tinggi berhati ketike menggunekan...blh mnyebbkan kecederaan pd kakai org lain...huk3....

5 Comments Here:

Anonymous said...

ahaks!!
kasut tumit student nite lorh..
harharharhar..yg kononnye nak red carpet ngan tuan blog nie..adoy.btl plak..
hehehehehe....
kak wa mkin cun lorh!!!
ngorat leh!!!
hehehehehe...

....::akmal dak jawe gak::....

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

ooo...bru aku teringt...x per kak wa simpn tuk naik pelamin dgn abg wan nnti yer....hrp2 time tu muat lg la ksut tu....huhuhuhu

Anonymous said...

ahaks!!! komen brani mampos tol ko ni gi taruk name bakal laki kak wa iaitu abg wan tu..
haish....ahaks!!

....::akmal same jugak::.....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

akmal:
hahahha....betul la ape yg aku ckp tuh...kak wa jgn mare yer...

Anonymous said...

woi kuang ajo 2l a...ble mse lak die jd laki aku a...dh x de makner nyer smua 2 k...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)