Help From Fadzli|Blog


Monday, August 25, 2008

Kemalangan Di Silibin

Jalan Sesak Di Silibin

Silibin Ipoh, 25 Ogos: Kesian kete tu rosak kat depan tu....tu la memandu x berhati2...time ni aku bru je blk kolej td....lg sekangkang babun je nak smpi kat rumah....tibe lak jln jd slow...dlm 400m lg nak smpi time tu..aku mmg dah agak msti ade xcident kat dpn tu....mmg btul rpenyer....smpt lg aku capture gmbr kejadian td.....tgk gak kat tyr dpn die tu hlg ke mne lah pegi nyer....aku x thu die lnggr ape..ape yg aku nmpk kete ni sebijik jer....dah ler mte mngntuk dok dlm bas jer....tggu lak jln clear td...lg la mngntuk..tp hti tu teringn nak tgk...mntk2 pemandu lain lbh berhati2 la ketike memndu...lg2 nak rye ni...sayangilah nyawe dan keluarga anda..huhuhuuh

6 Comments Here:

Anonymous said...

ko tau x...time xcident nie...de a uncle india tu dok sblah haku...kalu org skali pandang..ingt bapak aku kot..ahaks!!
tp tu bukan masalahnye...yg masalahnye...beliau sungguh seb0k dok menjenguk ke tingkap tempat aku dok tu..x senang tol aku cover konon macho..sebab depan tu de awex lorh..dok sorang plak tu..ahaks
terpakse a aku mlupekan hasrt tok cover tu..bg pluang kat uncle mrangkap pemusnah impianku itu mengmbil pot haku..hangin ribut tol..haish...

.....::akmal dak kempunan::....

Mohd Fadzlikhan Bin Mohd Asari said...

akmal:
hahahha..ye ker...wangi x bau uncle tu.....len kali kasi tau awl2 leh aku capture gmbr uncle tu sekali...

oo....mmg kot bkl bpk mertue ko tuh...kulit dh hmpir same waner..hak2....

Anonymous said...

woi!!
ko kutok aku ke??
hotak tol....


...::akmal ngah bengang::..

SlumbeRaja said...

sekarang nie macam2 orang ade atas jalan... bahaya sungguh... doakan je la x kena kat kite...

just dropping by slumbeR@J@!

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

akmal:
mne der kutok..perli jer....hhahaha

Slumberaja:
betu tu slumber..kite dah ikut jln betu org lak yg x betul...mcm2...hik3....

IdzaRis said...

PANDU DAN TUNGGANG DENGAN CERMAT. INGATLAH ORG YG TERSAYANG...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)