Help From Fadzli|Blog


Sunday, October 13, 2013

[Frenz]: Dinner at Thumb Cafe, Ipoh







Malam ni pergi buat kali ke-2 untuk mencuba Thumb Meatball dekat area Greentown Ipoh. Hari tu pergi meatball dah habis.. kecewa.. tapi ini nak cube sebab ade org cakap meatball die sedap. So aku pun cube.. boleh tahan gak la sdp.. tempat yg agak unik jugak.. jom tengok gambor2 kat bawah ni.. sape2 nak try boleh la ajak aku.. huhu...
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 Comments Here:

Ainina Jelani said...

haha, tak cuba lagi meatball dia. nanti balik Ipoh, nak cuba :D

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)