Help From Fadzli|Blog


Sunday, February 20, 2011

Anak Sedareku PAAN masuk ICU


Assalammualaikum.. n salam satu malaysia... huhuh...Lame tak dapat nak beraktif on9... baru ni hari Rabu lepas (16/2/2011) aku dapat call.. time tu dok lunch... kakak aku bagi taw anak buah aku kene minyak panas..
Aku tekejut r.. aku tanye teruk ker? kakak aku ckp 80% melecur.. aku dengar teruk giler.. sekrg anak buah aku masuk WAD ICU... Aku pun ape lagi.. terus amik Emergency Leave n cari tiket nak p seremban tengok anak buah aku...

P hospital awal pagi....

Sepanjang perjalanan aku dok fikir.. mintak2 xde masalah lah untuk buat pembedahan.. sebab malam tu anak buah aku kene buat pembedahan... tapi aku tak dpt nak masuk coz dah hbs waktu melawat.. aku pegi hari esoknyer (17/2/2011)
Aku masuk je wad.. tengok anak buah aku Ya-Allah... merahnyer badan die.. tak sanggup aku nak tengok...


Paan dalam bilik pengasingan...

Moge2 PAAN dapat kuar hospital secepat yg mungkin.. aku nak p lagi minngu depan...

Dalam masa yang same aku dapat berite gembire... hati aku kucar kacir dah time tu... maklum r yg kunantikan selame ini akhirnyer aku dapat gak... Jumaat (18/2/2011) aku diterime keje dan kene dtg untuk buat pemeriksaan kesihatan... dan aku pun terus balik ke ipoh pukul 2.00 tp train delay 30minit.. sabar jer..

Dulu tiket panjang sekrg dah pendek... bagus.. snang nak simpan dalam dompet.. huhuh

Agak membosankan.. tapi mujur leh tido dengan aman.. stok makanan sempat gak sampai ipoh... dan akhirnyer aku sampai pukul 7.00.. terus cri makan kat DOMINOS.. huhuuh... Fav toping aku BBQ Chicken dengan Double Cheese Crust...


Pautan Terus Ke Sahabat Blogger...

provided by fadzli

11 Comments Here:

RIAN said...

siannye. . nanti mesti berparut x ? camne leh kene ?

nisa said...

mcm mane blh kene minyak panas...harap anak buah cepat sembuh...

Nour Akmal said...

ciannya la..msti tak sanggup nak tengok keadaan dia kan..
hrp2 cepat sembuh...

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

RIAN: tak tau lagi.. tapi dokter dah buang sume kulit lame nak bg tak perbarut.. sekrg kulit die dah di lindung dgn silicon... nth la.. die teleps kedapur.. kakak sy dok masak kuih uttuk niage petang tu....

Nisa: tu la.. mcm mane lak die boleh telepas ke dapur... mujur tak teruk sampai satu badan...

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

Akmal: tu la.. sy nak tgk tak larat... nak pegang pun die dah jerit..
Mekasih...

RIAN said...

hope xde la beparut. . sian dia. . hope cpt sembuh ^_^

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

RIAN: tu la.. harap2 tak nampak r parut sgt... kene buat jagaan lebih ketat lg ni...

ku izzati said...

semoga die cpt sembuh..
sian sgt..

chocochoky said...

hopefully cepat sembuh..

zaidi zaim said...

comel dia yer...

kesian btol... semoge cepat sembuh dan kekal kecomelannye....

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

Izzati: mekasih izzati.. =)

Choco Choky: mekasih choco choky....

Zaidi: huhuhu mekasih zaidi...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)