Help From Fadzli|Blog


Wednesday, January 26, 2011

Macam-Macam Pasal Mangkok Tandas!!!

Hari ni tak de entry ape yang best nak dikongsikan, just dok bosan, saje nak share cerita tandas... Saja nak search gambor tejumpe mangkok tandas pelik ni.. ape lagi rase mcm nak buat entry

"DIBERI PILIHAN MANGKOK TANDAS JENIS MANA YANG ANDA PILIH? DUDUK @ CANGKUNG? mujur tandas baring tak muncul. hahha

Aku tak suka tandas DUDUK.... Kalau kat rumah tak pe gak.. Kalau kat mana2 kawasan public..

Jom kite tengok gambar2 yang kite jarang tgk kat Malaysia ni.. huhuuh

Gambar 1:::

Rumah pun boleh jadi mangkok tandas... dalam rumah tu tak tahu la macam mana tandasnyer... mau sume deco tandas...

Gambar 2:::

Aku tak tahu la macam mane r rupe depe tutttttt.... Tak rela patung ni.. hahahaha

Gambar 3:::

Tandas mcm ni la aku idam2kan... Tenang je rasenyer... hahaha... Cukup sebulan mau mati ikan ni.. ahhahaha Cepat cri Sponge Bob.....

Gambar 4:::

Restoran Tandas....????

Yang ni menggelikan aku... Ade ke makan gune mangkok tandas... Selera kot diorg ni... eeeeerrrrkkk......

Gambar 5:::

Yang ni bagus... Gajah pun pandai guna tandas... hahahha

Kalau kat malaysia ade, mau loji kumbahan cepat penoh!!!!


provided by fadzli

17 Comments Here:

shahsyaz said...

wakakakakakakkaka..

geli r yg restorannye tema toilet..

geli!!

yukccs!!!

ana_liyana said...

hakhakhak!! lucu! lucu! lawak btol la..haha.. *gelak guling2.. haha~

Myung Dae said...

TERBAIK !!!
Yang tak boleh tahan yg kat restoran tu. HAHAHAHHA =)

slumberznanie said...

lawa gak yg gambar 3 nyeeee.. yg pelik sikit kat restran 2 selera ke nk mama kat c2... errkk dgr pun dh ngri jee

nurul lalala said...

penah dgr pasal restoran tandas tu..mmg jijik ar~huhu


pic3 cam best..sian ikan tu..penderaan mental!ngahahaha

Nai vee lis said...

pic no 4 tu kt penang ader..!!
xsilap kt gurney plaza..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, bab2 mkn dengan tema pula ala2 toilet ni sunggoh la menakutkan;) geliii :(

Hanim Mahali said...

tandas no.3 tu memang menjadi idaman... cute aje... restoran tema tandas tu memang de... restoran bukan Islam... area mana tak sure... kawan kata ramai kot yang datang makan sana...

Mr. TN_SkY said...

ahahaha..moden sgt nie..tpi kekurangan idea? tandas juga deisgn yg mndi pilihan haha..:-p

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

micky eyqa said...

hahaha comey je pic tandas tue.. follow ur blog..
if sudi follow balik

SyedGraphiX said...

hahahaa.lawak laa.
yg tu..
restoran tandas. lg geli! XD

darkbatman said...

hahaha.. xleh blah gambar2 ne..

Irma A.Wahid said...

setakat nak tempat membuang air besar ok gak..tpi klu smpi tmpt mgkuk mknn pun ala mgkuk jamban arghh x ptot nye..kih3

LovEmoNEy said...

sorry, i tak reti guna tandas cangkuk.. kekok gler...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tandas cangkuk takde ke.. wa prefer tandas tu.. hahah lepas pn senang.

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

Terima Kasih yang memberi komen::: huhuhu

@syaz:::
taw tak per... nak mkn mesti loya..

@ana::
perghh.. sampai2 berguling2.. cukup2 tu.. huuhuh

Myung:::
Terbaik?? mekasih... memang tak patot pun restoran tu gune mangkok tu...

@Slumberz:::
hahaha... depe mkn slere je kan..

@nurul:::
penah dgr?? kat ner?? nak tgk r...

@nai::: ye ker... teroknyer.. mesti kompem cine ni kan... india x mungkin...

@fifie::
betol tu.... tema mkn yg menggelikan...

Hanim:::
hahaha.. taw tak per.. sdp mate memandg...

@mr.tnsky:: ye ker???

Mickey:: comey.. jom follow.. huhuuh

Syed:: lawak?? mmg hiburan di hati ptg tu.. ahhaha

Darkbatman::
X leh bla juger... teruk dan menggelikan... huuhu

Irma:::taw tak per... tmpt mkn+tmpt membuang....

@LoveMoney::
hahaha... tak per... tp kalau tmpt yg xde tandas dudok mcm ner?? kene bljr gak..

@Line Putih::: hahaha.. lupe lak nak msukkan... tgk glamour sekali tandas dudokkan...

Norzulaiqha Binti Zulkifli said...

haha..yang last tu paling tak bole blah..hehe..Zuzu singgah sini semula..siap follo skalii..hehe...nnti sggh lagi yer ke blog..^_^ ..tq..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)