Help From Fadzli|Blog


Friday, June 25, 2010

Entertaiment @Desa



Tak tau le ape nak jadi dgn blog aku... nak kasi meriah je rsenyer.. bru aku perasan.. bile aku wat blog walking kebanyakan blog sume ade entertaiment... patut la best..
sbb time tu kite leh taw lgu fav diorg.. huuhuh...

Sekrg blog aku yg berthema desa akan ku ku hiburkan juge... sekrg lgu2 yg tgh hot kat corong3 radio aku sematkan dlm blog aku... hahah.. leh kite gelek2...Lagi2 sekrg ni tgh season world cup.. ape lg tergerak hati la aku nak msukkan lagu2 tema FIFA 2010... sdp wooo.. layan juger rsenyer...
uuhuhuh

tak pe kot lari skit dri thema blog.. huhuuhuh
Ape pun semoge kawan2 yg masuk kat dlm blog aku ni terhibur.. huuhuh


provided by fadzli

2 Comments Here:

BLOG PUTERA YUSOFF said...

bg jai.. kadang2 kita buka banyak blog dalam tab.. jadi lagu 2 akan bertindih.. tp yg penting owner blog 2 puas hati

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

betul gak tu....
jd rimas r lak telinge mendgrnyer.. huhuhu

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)