Help From Fadzli|Blog


Friday, November 20, 2009

Mase Untuk Aku Beriadah

Hari ni aku nak bercerite lak... cite ape yerrr.... aaa.... tgh fikir ni... huuhuh...

..........*berfikir 1 minit.......

..........*berfikir 5 minit.......
..........*berfikir 10 minit sambil bls msj e-na* hahhaa ......
Dan akhir nye dpt gak ilham nak taip kat entry kali ni.. huuhuh

Setelah berkurun,berdekad lame nyer aku tak beriadah akhirnye dgn tidak disengaje kan aku teriadah jue akhirnyer,....


Kali ni aku teriadah main badminton.... bile dah lame x main, awl2 main tewus pancit *bkn pancit mcm tayar pancit taw... penat sampi mengah2 aku...


Konon nak wat gaye mcm... spe yer name die... jap nak ingt blk... *5 mnit 17 saat berfikir... aaaa..

si... sape yer..jap2...nak cri kat google... huhuuh..

Dapt gak.. mcm Dato' Lee Chong Wey... tapi ape kan daye.... dah gaye mcm lee chong wey punye datok aku main....


xpe2... next time aku akan tunjukkan bakat yang begitu terpendam didalam badan aku ni.... huhuuh.... eh lpe lak kat bwh ni gambar2 aku selps beraksi dgn hebat same dgn mmber aku..



GambO 1: Pose dengan reket pun jd r... huuhuh



GambO 2: Pose selepas kepenatan bemain...



GambO 3: Ape pose aku tak taw... hrp shuttle jer yg pose plg cntik.. huuhu

Mule2 kitorg nak g p stadium... jimat... duit tgh xde konon.. tp mmg nsb malang betoi... sampi2 sane pakcik tu kate tutop dah... tp yg plik tu ade lak owg main kat dlm tu... mmgu dpn aku nak serang awl2 pg lg.... pesanan wat pakcik kaunter gelanggan badminton tu::: "Pak cik!!! sabtu ni itorang dtg pagi bute.... nak book gelanngang jgn kasi org lain ami..." huhuuh


Alamk terstop r plk.... dah stadium tutop terpakse r p main kat "XTREAM PARK"... Kopakkkkkk!!!! barai gak poket aku time tu... elok nak jimat... aaa.. bkn setakat jimat.... telebih jimat aku dibuatnyer... kene bayor RM10 utk sejam...


Tapi bile dah ckup sejam... kitorg wat jahat r.. tgk org tu x pggil2... kitorg main sampi 2 jam.... boleh baring2 lg... mak cik tukg sapu tu pun swuh kitorg main rugi byr tak main.. kitorg senyum jer.. tu yg pose2 kejap... nak tunjuk muke penat main badminton kate kan...


Dah ler.. tu je kot cite die... mesti korg nak taw aku menang ke kalah kan main tu... jawpan nyer... taraaaaa.... "TIADA JAWAPAN UNTUK SOALAN TU" ahhaha....



NANTIKAN TUTORIAL UNTUK DOWNLOAD APE2 JE FAIL LEBIH LAJU......
"DAWN THEM ALL"


Ni interface die... aku baru download stu cite yg saiz 271mb cme dlm mase 2 jam jer.. rse aku tu pun x smpi....


provided by fadzli

2 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

whoa
joms teman ak pule beriadah
jog n pi gym
hiks3
xD

-aTie- said...

mcm tau je kat mane tuh..heheh

www.khaizarien.com

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)