Help From Fadzli|Blog


Sunday, January 18, 2009

Happy Birthday DIR!!!!


Assalammualaikum w.b.t...

Dimulakan dengan Bismillah....
Dikesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat Bro Dir yang menyambut ulang tahunnya yang ke 25 Tahun... betul ker... aku pun lupe la bro... Tapi aku yakin mesti betul nyer....

Wahhh aku terharu la dengan ucapan2 ko kat blog ko tu... rse nak nangis guling2.. ahhahha.. ape pun mekasih la buat entry tuk birthday aku.... Dengan rase banyak bersyukur kepada Illahi atas kurniaan seorg kenalan yang bergelar abang kat aku... Walaupun ilmu yang aku share dgn ko tu hanya sekadar yang aku tahu tp aku tetap berbanyak beterime kasih dgn ko mcm2 ko ajar aku... Ne tahu aku leh jd Businessman lak.... heheheh InsyaAllah....

K.. Ni je la entry aku buat ptg ni... Aku nak ucapkan sekali lagi:

Selamat Hari Lahir, semoga Panjang Umur Dan DiMurahkan Rezeki.... Lagi satu semoga cinta sejati antara dir dan kak fara yang sedia ade berkekalan sampai bila2... Aminnnnnn......

provided by fadzli

2 Comments Here:

dir&fara said...

fuhhhh!!! siap buat entry tuk aku.. thanks la bro.. susah je ko ni.. malu aku.. hahahaha

Eazy Izzuddin said...

happy birthday 2 u dir..
xD

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)