Help From Fadzli|Blog


Thursday, December 4, 2008

Puding Caramel Sulong Ku

Jap2... aku nak start dgn ape yer... ha... Assalammualaikum.. baru2 ni kat kg aku terfikir nak buat puding yg kak ween ajar tu.... so aku pun ape lg.. p kedai cri bahan....

Aku pun buat la.. sume aku buat melalu kecanggihan teknologi.. huhuuh.. palig aku x suke buat puding ni time nak buat gule hangus.. fuhh lenguh tangan aku mengacaunyer.. last2 jd gak gule hangus... tp x sampai hangus la...

dah nak masak tu nsb bek kak ween call.. aku nak thu brp lame die masak... rpenyer 30 minit.. lame tol.. x sabar nak rase dah.. penat aku skodeng puding tu kat dalam tutup wap tu.. ahhahah.. mujur x terbantat die...

Ni la hasilnyer setelah siap puding sulong ku... dalam mase beberape minit dah habis... aku kasi kat jiran aku suruh rase.. hohohoho.. die kate sedapppppp....


Fuuhhh mujur x kerepot... hik3...


Cantik berkilat....

provided by fadzli

10 Comments Here:

:: Cikgu Wiween :: said...

yay yay ade lagik kak ween simpan mms gambo puding nih yg pajeli anto! skali dia tepek kat blog daa... kekekeke bravo adikku cyg! :p

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hik3... ade lg upenyer... abg chime komen die kate x ckup gelap la... huhuhu

Eazy Izzuddin said...

wow..
puding pertama woo...
ako dah bape byk puding dah yg di buat...hehe...
but....
nice effort...
keep it up k...
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ha... puding ape???? ajar la aku... aku nak buat puding yg lain lak...

♥chubbycekelat ♥ said...

woah!!
belah suku..
nk cket!
hehehehe XD

Ecah said...

huhuhu~ nampak macam lazat jerr..
hwaaaaaa nak jugakkkkk!!! mesti da abes.. huk3x

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

tu deq chubby:
amik sebijik pun tak per... hihiihih

to ecah:
hihiih.... best.. resepi dri cikgu.. mesti sodap... nnti ecah ajar la buat bnde yg lain lak.. hihiih

aLYaNuR.. said...

waaa..not bad..cedap nampaknya..

m!sz naD!a said...

wah3...
pandai da buat puding...
bak mari..nk ghase...
betoi ke sedap neyh...
isk3.!!!

zai said...

pndainya...
iskh..nk mnta resepi la bab x pndai bab2 masak puding nih..huhuhu

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)