Help From Fadzli|Blog


Tuesday, December 30, 2008

Di Karnival Sua RasaTV9

Hari ahad semalam hari yang bosan and aku ape lagi.. g la karnival tv9 kat dataran.... time tu aku g dgn eja,epy dgn k.aida... mmbg seronok la gak... tp cuace la plk x mengizinkan... hujan trun lebat la plk... kitorng pun melepak la kat booth tv9, penye la ramai org.. tercepit aku.... mujur dapat dok kat dalam.. klu x tempias hujan kene kat aku...

Rupenyer x sangker... kat situ gak dpt la begambar dgn fida,aiman,cicik.. ade actors akademi polis je x dpt... dirong tgh sebok belakon kat dpn... xper..

Ni la gamabr kenangan aku dgn diorg....

Aku diapit oleh finalis gadis2 melayu....

Aku dgn C.T Nur halija... Tipu jer.. deng fida (Juara Bintang Pentene)

Aku dengan Cicik (Finalis Akademi Nasyid)

Aku dengan aiman (Finalis akademi nasyid)

provided by fadzli

4 Comments Here:

Eazy Izzuddin said...

uish...
amek pic ngn artis sakan..
eheh
xD

Eazy Izzuddin said...

tahniah anda dapat awards..
=)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to eazy... huk3.. slh ayt tu...
artis yg amik pic dgn aku.. huk3...

thanks.. nnti aku amik yer

misz bayu said...

hohoho.....
ni sy tau ni...
haha...
cntik skit rtis yg nk amik pic gn li..
prasan..!!!
werk..

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)