Help From Fadzli|Blog


Saturday, November 29, 2008

Tag Tulisan Tangan

Tag (1) Dari dari Kak Aqies

Fuhh rajin toll aku buat tag tgh malam2 macam ni.. hihiihih.... ni tag pertame untuk hari ni..

Rezeki kot... ngantuk dah ni.. tapi siapkan dulu la...

huhuhu Tapi tag ni macam nak tgk tulisan tangan kite lak.. asyik tgk tulisan yg dri font pc jer... bgus toll.. spe la yg menghasilkan tag ni yer...

Syarat2 tag ni adelah:

1) Jawab jer soalan yg dikehendaki

2) Sile tulis dengan tulisan asli dari tangan anda

3) Amik gambar lepas tu paste kat blog anda

4) Tag untuk 6 org yang lain lak...


Ok sekarang aku nak start::::

1) Your name/ username


2) Left Handed Or Right Handed


3) Favorite later to write

4) Least favorite letter to write


5) Write "The Quick Brown Fix Jumps Over The Lazy Dogs"


6) Tag 6 people

provided by fadzli

8 Comments Here:

meo188 said...

salam yeop. kome dapat award kat blog teman nieh. moh amik cepat2!!! :)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

fuhhh dpt award ker.. ok mekasih2... nnti aku amik yer.. tenkayu2.. huhuhu

i-chimera said...

ehh.. ayat kat atas tu macam salah je.. the brown fox lah.. bukan brown fix.. betulkan ceat sebelum cikgu ween nampak..

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

eh slh ker... hihiih..
slh la.. hbs la klu cikgu nmpk ni kene minus mark.. hohohoh
x leh nak back dah... huhuhuuh

i-chimera said...

ish!! tak de cakar cicak pun.. kemas dah ni.. tapi kemas macamana pun tetap kena potong markah... heheh.. abislah dpt c-... cikgu ween tu kedekut markah tau

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

alaaa... mintak2 cikguu ween x perasan la...

die x leh nak potong2 marakh... die tgh cuti tuu.. \

hihiihih

Eazy Izzuddin said...

wow...
lawa tulisan kamoo..
kalah tulisan teman nih
hihi

ayyak di tag ke?

m!sz naD!a said...

tulisan li memang santek pon...
heheh...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)