Help From Fadzli|Blog


Wednesday, November 26, 2008

Conveter Pdf to Word

Conveter PDF to WORD (Crack)


button download


Hari ni aku nak share dengan korang pasal conveter PDF ke WORD..
Aku dah lame nak cari conveter ni...

Maklum la nak buat assignment nak gak COPY and PASTE..
Tapi kalau yg berformat PDF mmg susah nak copy and paste..
sekarang aku dah jumpe.. YAHOOO!!!!!

Tapi aku tak sure la leh gune brp lame..
Tapi ni dah crack.. Boleh gne bile2 mse kot.. klu nak register tu abai kan jer.. hihihi
Janji leh copy word kat PDF yang kite nak tu..

provided by fadzli

2 Comments Here:

INTAN said...

wahhh...mmg lama dh cari menda ni...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

to intan:
ye ker.. same la kite.. mmg dah lame cri.. selamat mencuber intan....

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)