Help From Fadzli|Blog


Wednesday, November 26, 2008

Award Bertambah

Fuhh semalam dapat award dari anak beranak tu...
hahahha..
best!!! mcm ni hari2 mmg untung...


Ni award dari emaknyer.. huk3.. kak lawo


Ni pulak award dari peteri mimi anaknyer lak..

Terime kasih buat emak dan naknyer ye.. len kali bagi lg yer..
hahahha

7 Comments Here:

Ecah said...

menariknyerr otak kreatif tu!!
menarik ecah untuk komen di sini.. hahahah!!~

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

mekasih ecah.... mcm ne la leh dpt otak kratif pun x thu.. hihihiih

Tirai Hidup said...

mcm ni mimi bz nak belajar buat award..so aku yg beri idea tu.. idea org tua tua selalu lebih keratip hahhahha!

pajeli ko kalau nk jd menantu haku kene tunggu 20 tawon lagi hahhahah!!

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahaha.. 20 thun.. lame tu.. time tu umur aku bru jer 40 thun,, perghhhh

Tirai Hidup said...

4o tawon baru nakk mula miang takper hahhahahha!!

Tirai Hidup said...

mak mertua masa tu dah tak larat pencen so kene tukar pampers haku hahhahah!Menantu yg soleh tu :)

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

ahhaha..
adoyai... kene jd menntu soleh la plk.. hihiih

tgguuu beljr bukak n pki pampers dlu.. huhuuh

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)