Help From Fadzli|Blog


Wednesday, October 22, 2008

Presentation SEM 3

Presentation!!!

Kolej, 22 Oct: Hari ni kitorang buat presentation for final exam next month.. nervous gak...
Hari ni lidah aku tired skit... ni sebab ckp omputih la.. aduih.... punye slow2 la aku speaking td.. tkut ade word yg diorang tak paham...

Aku group dengan Loshi... dapat la group yg ke 2 untuk present... walaupun aku tak puas hati sbb ade last point aku lupe nak tunjuk kat korang... Aaarrraaagghhh!!! rase mcm nak present lg jer... tapi Alhamdulillah la.. dapat gak sattlekan stu assignment....

First group tak de gambar la... group AKMAL dengan ZANA.. the topic is COLOR
Second group pun tak de... group Aku dangan LOSHI... about DRUGS
Thirdth group KAK EKIN dengan ZUL about DRUG too... kan dah kene denagn lecturer same topic...


Fourth group is EJA and AYEN aboutAIDS


Fifth Group is Baby and Faiz about HOROSCOPE


Sixth group is Darul and MEOR about WAR...


Sixth Group.. partner kakwa about STREET RACING.. kak wa absent hari ni... ade appointment...


Last group for today is IRA.. the topic about SMOKE

Ade 2 group still belum present.. esok sambungan untuk group ZU and group SITI...

P/s: Kepade semue presentor korang kasi semue slide show korang kat aku before 23 Oct 2008...


9 Comments Here:

Anonymous said...

wei....bgus pun xde gmbr group aku..sengal nye!!!!
tension bile ingt balik...
masalah teknikal yg merosakkan markah aku...geram!!!
bukan slah aku!!!
aku x kisah partner aku tu wat keje ke x..yg penting kan hasil...
haish.....
tp nk wat cam ne..idup mesti diteruskan...

.....::[a]km[a]L memang x puas hati nie!!!::.......

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

heheheh.... tu la.. bkn rezeki ko kot..redho je la.. cbe lain hri yer.. hik3....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

heheheh.... tu la.. bkn rezeki ko kot..redho je la.. cbe lain hri yer.. hik3....

Anonymous said...

nk cube len kali pe nye!!

....::[a]km[a]L tol2 marah ni!!::...

Eazy Izzuddin said...

wow...
present...
ak gementar siot...
huhu
xD

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

To Eazy Izzuddin :
thu tak per... sore aku time tu mengigil... huk3... tp dah lame3 tu.. melayang2 otak tu.. hihihi

Adry said...

gambar ko present mana??


Adry @ http://www.adrysabry.com

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

hahaha.. tak de la.. aku 2nd.. kelam kabut tak sempt nak sruh mmber aku snap gmbr gmbr aku...

Anonymous said...

fadzli pilih bulu!!! xmo ambik pic group zul..cian die..ahaks!!!

..::[a]km[a]L tau fadzli x suke si zul tu,hehehhe..::....

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)