Help From Fadzli|Blog


Monday, September 15, 2008

Belajar Buat Minus One

Belajar Buat Minus One

Blog, 15 Sept: Semlam fareez ade ajar aku buat minus one, oleh sbb aku ni suke melalak klu tension so aku sruh la die ajar aku.. asyik dgr sore penyanyi tu jer.. teringn gak nak dgr sore mnenyanyi.. hik3... die mmperkenal kan aku software ni sounf forge dan Vegas. Ke due2 ni ade kaitan.. mals nak citer pnjang korang leh donlod software ni dekat blog fareez ni::::

DOWNLOAD SOFTWARE

Fareez juga dah buatkan tutorial untuk kite ikut step by step.. tutorial mudah di fahami... dgn adenyer gmbr x pyh ssh nak2 cri part yg bnyk tu.. tgk je gmbr dah jumper...

DOWNLOAD E-BOOK TUTORIAL

Aku dah mencuba n menjadi. Selamat Mencuba...

2 Comments Here:

Adry said...

bagus ni.. hehe... dah download da...
Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

bgus2... jgn lupe mncbe...

Post a Comment

Wahai Kawanku Klik Kat Sini Untuk Comment!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Assalammualaikmum.... Perkongsian yang patut dikongsi bersama.... =)